Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi - női barátság. Létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi - női barátság. Létezik?

Figyelt kérdés
10 hónap után szakítottam azzal a férfival akit mindennél jobban szeretek. Eléggé friss az élmény, így nincs lelki erőm a pontos történetet leírni. Csak tudni akarom, hogy én hol rontottam el, hogy voltatok már úgy párkapcsolatban, hogy a párotoknak nagyon sok lány barátja volt?? Mi fér bele szerintetek, egy férfi- női barátságba? Volt páromnak sok lány barátja volt, volt akivel együtt járt futni, akivel együtt tanult, és ezek a lányok elárasztották a facebookot olyan képekkel ahol a párom ölelgetik. Ez nagyon bántott és bele untam. Sokszor posztolták neki mennyire szeretik. Én reagáltam túl?

2015. júl. 28. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy hasonló értékrendű társat kell találnod, mert akkor nincs ilyen kompromisszumkényszer.

Nekem főiskolás éveimben volt egy netes haverom, akivel nagyon jó barátok lettünk. Aztán lett egy barátnője, aki a családtagokon kívül egy nőt sem tűrt meg az ismeretségi körében. Így aztán a mi barátságunk felbomlott, miután a lány kihisztizte. Nekem rosszul esett, mert nem akartunk egymástól semmit, de jó barátok lettünk így virtuálisan. Szóval az ilyen embereket nem értem, akik ennyire rövid pórázon tartják a párjukat, meg hogy egyáltalán van, aki ebbe hajlandó belemenni és lemondani a barátairól, ha azok történetesen ellenkező neműek. Nem tudom, mi van velük azóta, mindegy is, remélem, a srácnak így is megérte ez a kapcsolat.

2015. júl. 29. 12:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak : abban teljes mértékben igazad van, hogy nincs joga senkinek ahhoz, hogy a párja barátait elmarja mellőle. Ha ket ember nagyon jól megérti egymást, jókat beszelgetnek, össze járnak azzal nincs is semmi baj. Nem ertem azokat az embereket , akik idegbajt kapnak attol ha a parjuk egy masik nemüvel baratsagot köt. Nincs ezzel semmi baj. :) Az, hogy ti beszelgettek abban nincs demmi. De azt gondolom, hogy ha vallalod, hogy parkapcsolatban lepsz valakivel, akkor valahol elkotelezed magad. Engem nem zavartak a programjaik. Komolyan. De az semmilyen körülmény között sem elfogadható, ha egy ellentetes nemü barát majd heti szinten a paroddal rak fel olyan kepeket, ahol szorosan ölelgetik egymast, es ez tele van biggyesztve szivecskekkel.. meg az sem amikor a parod mellett fekszel, es hajnalban a " baratnője " ír neki, hogy beszelgetni akar, a parod megmondja te mellette fekszel es a lany azt irja, de neki szuksege van lelkizesre..ilyen is volt. Tehat mindenben szerintem az arany középút a helyes. Es igenis ha valakit szeretsz, és a masik sem egy zsarnok idiota lehet közep utat találni. Sajnalom, hogy a baratsagod vege lett avval a fiúval. Ez mar a masik veglet, amit hasonlo keppen nem ertek.
2015. júl. 29. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!