Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi - női barátság. Létezik?
A volt párodnak az a normális, hogy ennyi lány barátnője van, akiknél simán belefér az ha ölelgetik egymást.
Nem hibáztatlak, engem is nagyon zavarna és zavart is mindig az, amikor ilyeneket tesz a lány haverokkal. Bár oké, üdvözlésnél ölelés rendben, de van egy határ amiután érdemes elgondolkozni, hogy a lányok is barátként tekintenek-e rá.
A kérdésedre válasz: igen létezik férfi-nő barátság. Van egy haverom, akivel hetente-kéthetente váltunk egy hosszabb üzit, plusz mindig segítünk egymásnak a párkapcsolatainkban, ez barátság.
Viszont van egy olyan haverom is, akivel a kapcsolatunkat hivatalosan barátságnak hívjuk, de a környezetünkben lévők, "idős házaspár"-nak is neveztek már minket, na ez nem barátság.
Szóval, lényeg a lényeg, te nem reagáltad túl, és a párod se, hiszen neki ez a normális. Egyszerűen csak nem illetek össze.
Igen, létezik férfi-nő barátság, de mindenkinél máshol van az a határvonal, hogy meddig mennek el. Én pl. nem vagyok az a mindenkit ölelgető-puszilgató típus, gyerekkoromban sok kellemetlen ilyen irányú élmény miatt kicsit távolságtartóbb lettem, bár lazulni meg tudok, de nem ilyen értelemben, de van, akinek meg az a természetes, olyat is ismerek.
Nem sajátíthatsz ki senkit, de azt tudnod kell magadról, hogy neked a párod részéről mi fér még bele és mi az, amit már nem tudsz elfogadni, akkor sem, ha neki az természetes és te vagy a mindene, és ha nagyon eltértek, akkor nem tartoztok össze.
Ez igazából egyikőtöknek sem a hibája, ilyenek vagytok, pont.
Nyilván akkor az előző barátnője / barátnői se tűrték ezt.
Előbb utóbb néhány tönkre ment kapcsolata után rá fog jönni a párod is, hogy az amit művel lehet neki haveri viszony, de mindenki másnak nem.
Egyetértek az utolsó véleménnyel.
Nekem is volt hasonló kapcsolatom,ahol az exbarátnőm hasonlóan viselkedett mint a volt párod.
Én sem tudtam ezt megemészteni és tönkrement a kapcsolatunk.
Ma már egyáltalán nem bánom.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!