Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatható vagy szakítás a legjobb?
"El kezdtem mellette mással is ismerkedni, lefeküdni persze ő erről tudott és az is akivel ismerkedtem. Én is hibásnak érzem magam... Tegnap beszélgetünk a szakításról , de nem nagyon szeretné azt akarja hogy jóban maradjunk."- ha már ilyen rendes párod van, akkor érdemes megbecsülni, szeretni. Ugyanakkor látszik, hogy nem egy pszichopata alkat, hogy mindig ellenőriz, illetve a tulajdonának tekint.
Ezek a legjobb pasik és érdemes értük sokat tenni, de csak úgy, ha tanultál a megcsalásból és soha többé nem vered át. - ezt a párodnak is minél előbb mondd meg. Ugyanakkor fektess bele sokat a kapcsolatba, illetve a közös jövőtökbe, akár kicsit anyagilag is: saját kuckó és csak vele kommunikálj, más csalfa kandúrokra ne is figyelj. Ebben az esetben te vagy még a kicsit éretlen, aki figyel a csalfa kandúrok hívogató szavaira és ágyba húzására.
Nőként mondom, hogy egy ideje már csak nevetek az ilyeneken illetve elviccelem a sráccal-férfival, aki felajánlja. Megértem őket is, hogy magányosak, rég nem lehettek nővel, de ugyanakkor pontosan tudom, hogy én mit akarok és nekem is a fontos :). Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!