Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás. Ki hogy vészelte át? Mi a legjobb gyógyír?
Igazán jó gyógyír nincs rá.
Egyedül az idő, ami gyógyít, ahogy azt az előző hozzászóló is írta. :)
En ilyenkor bulizok, összefekszem kb. minden könnyen kaphato csajjal, elsirom barataimnak, hogy mennyire üresnek erzem magam.
Aztan eltelik par het-honap, es (eddig legalabbis igy volt) ramtalal egy olyan lany, akiben a külsön kivül a lelek is megfog, akit nem irok le, ha nem sikerül elsöre hanyatdöntenem es vegre kilabalok a katarzisombol.
Olyan zenék és filmek, amiktől felvidulsz; családdal + barátokkal lógás (nem feltétlenül ivás, az nem mindenkinek válik be). Sokat segíthet, ha van valami hobbid, amiben le tudod vezetni az esetleges feszültséget, vagy kiadhatod az érzelmeid (nekem ilyen a tánc, torna, írás). Amennyire csak lehet, tüntesd el a rá emlékeztető dolgokat. Aztán a többit az idő elintézi :) Túl lehet élni mindenkit, így 3. szakítás után már én is elhiszem. Majd a következő jobb lesz.
20/L
Barátok, haverok, buli, piálás.
De gondolj arra hogy van ennél rosszabb. Például az amikor szeretsz valakit és nem is jársz vele. Még mindig jobb ha jártál vele egy ideig.
Nekem elég friss az "élmény"..
Első sokk után itthon egy kis tömény, hogy ne remegjen kezem-lábam.
Utána meg el kell foglalni magad, én sportolok, futni járok, elmegyek barátokhoz beszélgetni. Mindegy, csak ne itthon üljön az ember.
Próbálni kell azt tudatosítani, hogy lehetne rosszabb is.
Végső soron a legjobb gyógyszer az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!