Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg "gonosz" vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "gonosz" vagyok, hogy mindenkit visszautasítok?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem járok senkivel, de bárhová megyek, mindenhol akad "jelentkező". Múltkor is discoban nem tudom hány fiút utasítottam vissza... De ha egyszerűen nem jön be, de még nem is szimpatikus akkor mi mást kéne tennem? Ilyenkor olyan "gonosznak" érzem magam, ha valakit visszautasítok. Nem durván, hanem normálisan meg szoktam mondani, ha nem szeretnék vele táncolni stb. De akkor is szemétnek érzem magam, hogy sok mindenkit visszautasítok. Talán nekem nagyok az elvárásaim (bár szerintem nem), de ha mindig megtalálnak az ilyenek. Még ha szimpatikus lenne az illető, de még az sem.... Normális ez?
2010. márc. 6. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért lenne neked kötelező mindenkivel táncolni? Semmi rosszat nem teszel ezzel. Kulturáltan visszautasítod őket, így kell.

Na meg ha nagyok lennének az elvárásaid akkor mi lenne? Te érzed, hogy ki az, akivel boldog lennél. Csak azért, mert itt megszólnának, hogy nagyon az elvárások ne add lejjebb, ez a te életed :) Úgysem lennél boldog olyannal, aki nem felel meg :)

2010. márc. 6. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én még azzal sem táncolnék aki szimpatikus nekem,nemhogy azzal aki nem szimpatikus...senkivel sem táncolnék...sose bírtam...kérdező te meg ne érezzél semmiféle bűntudatot ezért....semmi okod rá.
2010. márc. 6. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Na azért nem úgy van az! Senki se szimpatikus?
2010. márc. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!