Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez hogy mindenkit kihasználnak a 14-17 éves lányok?
Mert egész Magyarország 14-17 éves társasága ilyen, ez a menő, hogy sorra kuratja meg magát 13tól 40ig mindenkivel.
Semmi hűség/erkölcsiség nincs bennük.
Most mondanám, hogy tisztelet a kivételnek, de sajnos nincs kivétel!!
14/f
Hát, én örülnék, ha velem kúrnának, de engem sajnos kihagynak a jóból ezek a rib@ncok. :/
Mindjárt megb@szok egy kecskét.
Félreértés ne essen, én még szűz vagyok... Aki szerint meg ciki tartsa meg a véleményét..:)
1. válaszoló voltam.
már nem azért kedves 1. válaszoló érdekes a válaszod,meg valamilyen oldalról jogos.de a korod az kicsit ellent mond mindenre.de ne így legyen...
a kérdésedre hogy választ adjak:fiatalság bolondság.tombolnak bennük a hormonok.szórakozni akarnak.
de mondjuk ez általánosítás,bár tény hogy nagyon nagy százalékban így van.de sok a kivétel ős őket kell keresni :)
a fiúk is ugyan ezt teszik, legalábbis a nagy többség. ilyenkor még a kanosság hajtja a legtöbb embert.
már én is tapasztaltam, egyik barátomnál is az lett a vége, hogy nem csináltam semmit, de ribanc voltam, az egyiknek ráadásul csak azért kellettem hogy féltékeny legyen a volt csaja :\
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!