Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha a párod el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod el akarna szakítani a barátaidtól?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lassan egy éve vagyunk együtt barátnőmmel. Ő nagyon féltékeny típus, és mindenkit el akar marni mellőlem, barátaimat, stb, mert hogy nekem legyen elég ő. Ezzel már a f@sz kivan nekem. Szerintetek? Mit kéne csinálnom?
2010. márc. 6. 16:10
 1/10 anonim válasza:
100%
Én ebben az esetben a barátomtól szakadnék el, de végleg, az tuti! Egész életen át ezt "játszani" vele nem lesz egy leányálom!
2010. márc. 6. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondanám neki, hogy nekem kellenek a barátaim is, ha megérti, rendben, ha nem, akkor pedig nincs mit keresnünk egymásnál....

17/L

2010. márc. 6. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ilyenem volt nekemis. csak én a barátaimat többre tartottam és kib@sztam a csajt úgy, hogy ő akart velem szakítani... de ez nagyon szélsőséges eset volt. én megbeszélném vele, hogy mért csinálja ezt, meg rávilágítanék a témára, hogy ezzel nem csinál jót se magának, se másnak.
2010. márc. 6. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
pont ezt beszéltük barátommal, arra a következtetésre jutottunk ha bármelyikünk ezt akarná csinálni a másikkal akkor valószinü szakítás lenne. fontosak a barátaink is, nehogymár el akarjon szakítani tőlük :O beszélj a csajjal hogy álljon le vagy kirakod. 18L
2010. márc. 6. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
És neki vannak barátai? Beszéld meg vele, hogy ez elég gáz és mindenkinek szüksége van barátokra. Ha nem változik (szerintem nem fog, ha ilyen típus), akkor szakíts vele.
2010. márc. 6. 16:15
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors és értelmes válaszokat!
2010. márc. 6. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azért "üldöztem el" a párom barátait, végül a páromat is kidobtam, mert nálunk az ment, hogy a haveri köre ÉJJEL IS jöttek BEJELENTÉS NÉLKÜL hozzánk. Hangoskodtak, csapkodták az ajtókat, mászkáltak, amikor nekem másnap munkába kellett mennem. Kunyeráltak is sok mindent, beleettek a kajáinkba - vagy meg is ették, belenyúkáltak a hűtőnkbe....
2010. márc. 6. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
röviden? dobjad...ha már most ilyen, mi lesz később? férjem ilyen lenne, az első 1-2 randin nem jutottunk volna túl, nemhogy házasság...barátokra minden embernek szüksége van, mert az ember társas lény. aki ezt nem érti, az vagy éretlen, vagy hülye...
2010. márc. 6. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb szerelem sem elég egyetlen emberi kapcsolatnak. Legalábbis egy lelkileg egészséges embernek. Nekem sem lenne az, pedig mások beleőrülnének annyi egyedüllétbe, amennyiben én jól érzem magam.
2010. márc. 6. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
próbáld vele megbeszélni nekem eddig ien gondok nem voltak mer a bnőmet kihívtam az én haverjaimhoz oszt úgy mind a2-ő lehet
2010. márc. 6. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!