Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod el akarna szakítani a barátaidtól?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lassan egy éve vagyunk együtt barátnőmmel. Ő nagyon féltékeny típus, és mindenkit el akar marni mellőlem, barátaimat, stb, mert hogy nekem legyen elég ő. Ezzel már a f@sz kivan nekem. Szerintetek? Mit kéne csinálnom?2010. márc. 6. 16:10
1/10 anonim válasza:
Én ebben az esetben a barátomtól szakadnék el, de végleg, az tuti! Egész életen át ezt "játszani" vele nem lesz egy leányálom!
2/10 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy nekem kellenek a barátaim is, ha megérti, rendben, ha nem, akkor pedig nincs mit keresnünk egymásnál....
17/L
3/10 anonim válasza:
ilyenem volt nekemis. csak én a barátaimat többre tartottam és kib@sztam a csajt úgy, hogy ő akart velem szakítani... de ez nagyon szélsőséges eset volt. én megbeszélném vele, hogy mért csinálja ezt, meg rávilágítanék a témára, hogy ezzel nem csinál jót se magának, se másnak.
4/10 anonim válasza:
pont ezt beszéltük barátommal, arra a következtetésre jutottunk ha bármelyikünk ezt akarná csinálni a másikkal akkor valószinü szakítás lenne. fontosak a barátaink is, nehogymár el akarjon szakítani tőlük :O beszélj a csajjal hogy álljon le vagy kirakod. 18L
5/10 anonim válasza:
És neki vannak barátai? Beszéld meg vele, hogy ez elég gáz és mindenkinek szüksége van barátokra. Ha nem változik (szerintem nem fog, ha ilyen típus), akkor szakíts vele.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors és értelmes válaszokat!
2010. márc. 6. 16:17
7/10 anonim válasza:
Én azért "üldöztem el" a párom barátait, végül a páromat is kidobtam, mert nálunk az ment, hogy a haveri köre ÉJJEL IS jöttek BEJELENTÉS NÉLKÜL hozzánk. Hangoskodtak, csapkodták az ajtókat, mászkáltak, amikor nekem másnap munkába kellett mennem. Kunyeráltak is sok mindent, beleettek a kajáinkba - vagy meg is ették, belenyúkáltak a hűtőnkbe....
8/10 anonim válasza:
röviden? dobjad...ha már most ilyen, mi lesz később? férjem ilyen lenne, az első 1-2 randin nem jutottunk volna túl, nemhogy házasság...barátokra minden embernek szüksége van, mert az ember társas lény. aki ezt nem érti, az vagy éretlen, vagy hülye...
9/10 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb szerelem sem elég egyetlen emberi kapcsolatnak. Legalábbis egy lelkileg egészséges embernek. Nekem sem lenne az, pedig mások beleőrülnének annyi egyedüllétbe, amennyiben én jól érzem magam.
10/10 anonim válasza:
próbáld vele megbeszélni nekem eddig ien gondok nem voltak mer a bnőmet kihívtam az én haverjaimhoz oszt úgy mind a2-ő lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!