Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különböző mértékű szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különböző mértékű szexuális étvágy házasságban, kinek hogy bír működni?

Figyelt kérdés

Az elején még amikor a szerelem friss volt nem tűnt fel, mert akkor még naponta volt szex. De eltelt tíz év. Az derült ki, hogy neki elég heti 1-2x de én naponta-kétnaponta szeretném. Nem nyaggatom érte de nagyon szenvedek. Múltkor azt mondta hogy kezeltessem magam mert beteges az igényem. Nagyon csalódott vagyok.

Azoknál a pároknál ahol hasonló felállás mik a működő stratégiák?

harmincas nő

2015. júl. 26. 10:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Összefoglalva a kommenteket: biztos nem vagyok elég szép/kedves, dobjam őt, legyen szeretőm.

Esetleg van épìtő jellegű megoldás is erre a problémára? :-)

2015. júl. 26. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azt mondtam, hogy legyen szeretőd, hanem azt, hogy gondolom nem szeretőre vágysz.

Annál jobb tanács, hogy üljetek le megbeszélni, de ebből nehéz lesz kikeveredni, mert ha nem kívánja egyszerűen akkor nem sok mindent tudsz vele tenni nem hiszem, hogy adható.

Persze, mondhatom, hogy küld el orvoshoz, hátha valamilyen hormonális, vagy keringési rendszeri problémája van (ami csökkentheti a libidót), de abból a beszólásból, hogy Neked kellene orvos nem úgy tűnik, hogy nyitott erre.

Amit még végiggondolhatsz, hogy ő nem változott e, nagyobb felelősség a melóhelyen, több munka, egy szivatósabb főnök, ami terheli, esetleg ő nem hízott e el (szintén csökkenti a libiót sok esetben).

Ezen kívül sajnos nem hiszem, hogy nagyon lesz a tarsolyban bárkinek is ötlete.

2015. júl. 26. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Esetleg egy kompromisszum nem lehetne megoldás?

Te is engedsz egy kicsit, meg ő is. Te beéred kevesebbel is, nem kell naponta hancúrozni, ő meg picit megerőlteti magát, és heti 2 helyett bevállal heti 3 menetet. Ezt nem tudnátok megbeszélni?

2015. júl. 26. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen kicsit engedünk mindketten kompromisszumok sokszor működnek, sokszor pedig azt eredményezik, hogy mindkét fél még elégedetlenebb lesz. Az egyik azt fogja érezni, hogy engedett, de még mindig nem jó, de már csak egy pici kellene a másiktól, hogy jó legyen, a másik pedig azt fogja érezni, hogy engedett, egy csomó energiát rááldozott, kiesett a komfort zónájából, de ettől függetlenül még mindig nem jó
2015. júl. 27. 07:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Sokat beszélgetünk a férjemmel. Próbàl is a kedvemre tenni amennyire tőle telik. Ilyen beszélgetések utàn àltalàban eljutunk a heti 2alkalomig...egy időre.

Azt mondja ő igazàból nem tud mit kezdeni az én étvàgyammal. Meg is riasztja :-(

Tegnap valami kapcsàn pedig azt mondta, 'szeretőhöz az ember titokban jàr'...és tuti nem magàról beszélt...

2015. júl. 27. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerezzetek be egy-két vibrátort, és időnként elégítsen ki azzal. Arra vigyázz, hogy ne akarj nagyobb vibrátort, mint az ö szerszáma. Ha ő akarja, az más, de túlzottan ne örülj a nagyobbnak. Mert azt fogja érezni, hogy kicsinyled a szerszámát. Onnan viszont extrém rögös a visszaút. Így nem érzi a teljesítménykényszert, és közben még a kedve is megjöhet hozzá. Az ágban sok pozitív visszajelzést kapjon, nem baj ha hangos vagy. Érezze úgy, hogy nagy örömet okoz neked. Persze ne színészkedj, csak lássa rajtad, hogy élvezed. Ezektől megjöhet a kedve...

37F

2015. aug. 19. 00:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk elég rosszul működik.Havi egy a férjem igénye,én már heti eggyel is beérném. Frusztrált vagyok,és sokszor veszekszünk,szerintem ez is benne van.Nálunk a vibrátor sem vált be.

Egyetlen dolog működik nálunk,a külső helyszín.Megoldom a gyerekfelügyeletet,és megyünk autós szexre.Na,abban mindig benne van a férjem.

2015. aug. 19. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!