Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző mértékű szexuális étvágy házasságban, kinek hogy bír működni?
Az elején még amikor a szerelem friss volt nem tűnt fel, mert akkor még naponta volt szex. De eltelt tíz év. Az derült ki, hogy neki elég heti 1-2x de én naponta-kétnaponta szeretném. Nem nyaggatom érte de nagyon szenvedek. Múltkor azt mondta hogy kezeltessem magam mert beteges az igényem. Nagyon csalódott vagyok.
Azoknál a pároknál ahol hasonló felállás mik a működő stratégiák?
harmincas nő
Sehogy. Nálunk a heti 0.9 vs 2-4 volt a probléma, egy kis ideig mindig figyelt rá, hogy legalább valami alternatív módon megoldja, de ez is mindig feledésbe merült, én frusztráltabb lettem, ő úgy érezte, hogy állandóan nyomulok... a végén szó szerint nem erre ment rá a kapcsolat, de valószínűleg a mélyben ez volt
harmincas férfi
"Nem nyaggatom érte de nagyon szenvedek."
:)))
Biztosan ugyan olyan kedves, csinos es csabito vagy mint 10 evvel ezelott? Talan ezen kellene egy kicsit "dolgoznod". Azert a szex nem olyan, hogy bedobok egy tantuszt es mehet a menet.
Heti 3-mal boldog lennék.
2.válaszoló, nem akartam írni mert szerintem a külső olyan szempontból irreleváns, hogy bárkit meg lehet unni, de a válasz: én nagyon szép és ápolt nő vagyok.
Mondjuk az szerintem kicsit árulkodó a helyzetről, hogy kezeltesd magad, mert betegesek az igényei.
Volt az életemben olyan periódus, amikor látástól vakulásig dolgoztam, az akkori párom pedig panaszkodott, hogy nem vagyunk együtt eleget. De mikor normalizálódott a munka, akkor rendbe jött a szexuális életünk is. Viszont ha ő úgy gondolja, hogy amit Te elvársz tőle, az "beteges", akkor nem nagyon lehet számítani arra, hogy ez változni fog.
- Vagy le tudtok ülni beszélni erről, és persze változtatni is, mert beszélni önmagában felesleges, vagy nem nagyon van kiút (gondolom nem szeretőt vagy vibrátort akarsz tartani mellette).
Te normalis vagy. A napi 1-2 ora szeX igenyeddel. Az ilyennel barmit csinalhatsz, csak egyre nagyoBb szenvedes lesz. Ateltem ilyet. Semmi se szamitott nala se. Aztan eszrevettem, hogy szexpartnerkeresozik. Na gondolhatod, hogy aznap koltozott tolem mindenVel es zarat csereltem.
Szerintem meg ma rugd ki es talaSz hozzad illot! Ne legyen lelkiismeretfurdalasOd. Ha kirugod, korrekt vagy. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!