Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom érzékenyebb, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom érzékenyebb, mint én?

Figyelt kérdés

Mit csináljak, ha már sok hónapja együtt vagyunk a párommal, de nem tudom megjegyezni, hogy ő sokkal érzékenyebb, mint én, és olyan dolgok miatt tud megharagudni rám, amit én soha nem gondoltam volna

Ő a lány.

Van valami tipp, hogy rávegyem az agyamat, hogy előbb gondolkozzak? Vagy nem is tudom, hogy mit csináljak, szerintem kicsit túl reagálja, bár még ő is mondta, hogy egy kicsit hisztis fajta.

Hogyan kezeljem?

2015. júl. 24. 01:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Legyél papucs.Most is az vagy,mert magadban tudod mit kellene tenned,de behódolsz.Engedelmeskedj,legalább előbb szabadulsz.
2015. júl. 24. 01:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Engedelmeskedj, legalább előbb szabadulsz?

Az utolsót nem értem, de lehet, hogy az egészet félreértettem.

2015. júl. 24. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha hisztis típus, akkor nem sok mindent tudsz kezdeni, mert mindig találnak maguknak valamit, amin meg lehet sértődni. Akkor is, ha nincs.

Vagy megszoksz, vagy megszöksz...

2015. júl. 24. 01:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez van.
2015. júl. 24. 03:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért az nagyban függ hogyan milyen mértékű dolgokon sértődik meg.
2015. júl. 24. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha sok hónap alatt nem éreztél rá, hol a határ.... akkor tán nem kéne nektek együtt lenni
2015. júl. 24. 14:33
 7/7 anonim válasza:

szia

képzeld vicces én pont most tettem fel egy kérdést mert én ugyan olyan vagyok mint a barátnőd nagyon érzékeny és hogy mit tegyek hogy változzak

szóval én is sokmindent túlreagálok nem tudok sok mindennel mit kezdeni apró dolgok olyan szinten fájnak hogy napokig görcsöllök rajta és nehezen teszem túl magam ezeken

ha a barátnőd hasonló mentalitású mint én és nem csak kötekedésből csinálja akkor ő nem direkt köt beléd akaratlanúl szarúl eski neki a viselkedésed

én már így 2 éve együtt vagyok párommal NEM KELL PAPUCSNAK LENNED én is jobban bírom a határozott pasikat

szerintem 1 a titka az egésznek szeresd a párod és fejezd is ki neki ha látod hogy most valami nem okés öleld át és beszéljétek meg mi is van lehet a legtöbb dolog félre értés

nekem ez sokat segítene :)

2015. nov. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!