Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a párom, hogy ne menjen nyaralni a haverjával?
6 éve vagyunk együtt, ez idő alatt 1x voltunk úgy igazán nyaralni, egyébként max elmegyünk a strandra és ennyi.
Jövő héttől mindketten szabin leszünk, erre benyögi, hogy majd el szeretne menni az egyik haverjával a Balatonra több napra. Két évvel ezelőtt is megjátszotta ezt, nekem nagyon rossz volt egyedül, de akkor többen mentek, nem ketten. A másik két haverját most nem engedi a barátnője... És nagyon zavar, hogy érdekes mód más fel tudja fogni, hogy a párja ezt nem akarja (és nem 6 éves kapcsolatról beszélünk, meg állítólag "csak dugni" tartják őket) és tud nemet mondani, ő meg nem.
Ja és én sem mehetek persze, mert egyszer rosszul lettem a haver kocsijában (nem történt semmi, csak meg kellett állni, hogy levegőzzek), meg jaj úgyis csak veszekedni fogunk...
Mit tegyek szerintetek?
tuti homokos lesz a nadrágja...
na jó viccet félretéve, elmondod igényeidet neki, majd kompromisszumra juttok és olyan megoldást kerestek, ami mindkettőtöknek jó.
miért nem mehet nyaralni a barátjával?
mi ez a birtoklási vágy?
nem egy komoly párkapcsolat, hiába a 6 év... ha elmegy, menjél te másfelé?
Tudja előre, hogy ha együtt nyaraltok, akkor veszekedni fogtok?
Nekem is rosszul esne, de azért, mert velem 6 év alatt egyszer volt, és most sem velem akar menni...Nem érezném magam fontosnak.
Ettől függetlenül engedd el a haverjával, hagy kapcsolódjon ki, de mondd neki, hogy ha neki is jár ez, akkor veled is menjen el kicsit nyaralni!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!