Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért teszi ezt velem/LÁNYOK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért teszi ezt velem/LÁNYOK FÖLEG/?

Figyelt kérdés

MÉRT CSINÁLJSA EZT VELEM kérlek segitsetek mert már meg bolondulok nagyon hoszu de ne basztasatok miata csak segitsetek!

egy jo éve együt vagyok egy 15 éves csajal 21 vagyok de nem pedo a csaj mintha 20 lenne minimum hüje dumákal ne baszogasatok kérlek,segitséget kérek,nos már ahogy mondtam egy éve együt vagyunk de titokban mert a mi kapcsolatunkra nem derülhet fény mind a kor mind egy ojan doog miat amit nem szeretnék elárulni....

Nos én halálosan szerelmes vagyok voltak már komoly kapcsolataim és élettársam is de ö valahogy más csak rá gondolok csak jár az eszemben de viszont van vele egy nagy hiba amit nem értek mért teszi meg velem

1 év alat adig jutotunk el hogy néha kiveri én meg csak a kezemel kéányeztetem a csikloját ÉS ITT MÁR KEZDÖDIK A TRÉÉ nos nem akar elmeni elötem de komolyan és nem tom mért csinálja ezt nem akar szeretkezni velem de másal viszont csinálta már elötem és vagy azt mondja hogy fáj neki vagy valami okot talál csak ne keljen csinálnunk de komolyan viszont MI MIAT MEG BOLONDULOK TUDOM Ö IS ELMESÉLTE ÉS AZOK IS AKIKEL MEGCSINÁLTA HOGY A NYÁRON EGY BULIBA EGSZERE 4 EN DUGTÁK MEG A WC-BEN UGY HOGY EGYÜT JÁRTUNK ELNÉZTEM NEKI,KIDERÜLT MELETEM VOLT NEKI EGY MÁSIK PASIJA 2 HONAPIG ÉS AZAL IS DUGTAK ELNÉZTEM NEKI ÉS MOST OJAN 3-4 HONAPJA nagyon komoly let a kapcsoltaunk már már orditani tudnák anyira imádom,de kiderült hogy a legjobb barátomal 2 honapja lefeküdtek a tesco wcben gyerekek áááááá

de látom hogy szeret látom mondja irja kimutatja de de akkor másal mért csinálja A LÉÁNYEG HA MÁSAL KUR VELE,M MÉRT NEM????ÉN MÉRT NEM KELEK NEKI PEDIG a megjegyzések elöt tisztázuk le nagyon helyes csávo vagyok nagyképüség nélkül másal mért ha velem nem ??micsináljak

hiába mondom ha nem csináljuk szakitok vele inkább szakitana és könyörögne a bocsánatomér másnap de akor se csinálná mért ???????mért::::???én meg meghalok mért??

2010. márc. 6. 02:00
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok választ adni.:(

Én 14 évesen kerültem össze a párommal, ő volt az első, 1x inogott meg úgy igazán a kapcsolatunk, és fordultam máshoz, nem bosszúból..nem vágyból..és egyéb...csak snassz nem voltam tiszta...Rájöttünk hogy nem megy nekünk a különlét azóta együtt vagyuk, kisebb nagyobb vitákkal és van egy 9 hónapos kisfiúnk.

em vagyok egy "ide-oda megyek b@szni" figura, én máshogy éátom a szexet, és a kapcsolatot.

2010. márc. 6. 02:47
 22/51 MaXXeGee ***** válasza:

Figyi.. megmutatom, hogy tudnak a nők nemet mondani, egy helyes csávónak: KETTESKE, megadod a telszámod? :D

"kisfiúú" :D

2010. márc. 6. 02:48
 23/51 anonim ***** válasza:
Cáfolom azt hogy a nők nem tudnak nemet mondani...Ez butaság.Én nemet mondtam nem 1 nem 2 embenek...a párom előtt, amióta meg együtt vagyunk rá sem nézek senkire, mert nem érdekel más, csak Ő, az akit szeretek, aki a gyermekem apja.
2010. márc. 6. 02:51
 24/51 anonim ***** válasza:

"kisfiú"

Nem :)))

2010. márc. 6. 02:51
 25/51 A kérdező kommentje:
tesok és kedves 2. most végkép BOLONDNAK néztek majd tudom hogy valakivel CSINÁLJA most is mert a a 4 es WC BÖL 3 man az oszt táruk de nem merek szakitani mert az van benem hogy akor még jobban fére LÉP majd hogy akor tuti majd még nagyob .... lesz belöle hogy még jobban még töbel meg CSINÁTASA magát
2010. márc. 6. 02:53
 26/51 anonim ***** válasza:

Ha már szakítasz vele, nem tud félre lépni.

aztán..zavarna a gondolat, a tudat hogy mostmár korlátlanul fogyaszthatja a pasikat tovább és téged kihagyott :) ezzel az egód kb a föld alá sűlyed...

bááár én azt nem vágom, hogy miért kell még neked ez a lány_?

Megaláz, semmibe vesz, eltipor, ural, stb....Nem értem hogy nem látod hogy ez a csaj el b@szta minden emberi méltóságod..de szó szerint :S

2........ voltam :D

2010. márc. 6. 02:57
 27/51 MaXXeGee ***** válasza:

Hogy lép félre, ha már nincs veled? Érdekes... Mellesleg ébresztőőő pont azért baszik félre h dobd már ki, mert látja, h másképp nem tud megszabadulni tőled. viseld méltósággal , már amennyi maradt. Nézd , így kell ... köszönöm KETTESKE, mindkettőnket megmentettél egy hasonló topictól :D De én nem a tecsó vécéjében csalnálak meg, engem nem bánt az a gondolat, mint Petrovics Sanyit.. ágyban párnák közt :D

Kisfiúú még mindig :D

2010. márc. 6. 03:01
 28/51 A kérdező kommentje:

tudom tudom és már anyiszor elküdtem a pi.sába de amiko meglátom nem tok neki elenálni komolyan nem tom már anak is örülök ha látom a szex nem ojan fontos mert nekem jo ha látom ha megfogom a kezét ha megölelem

van ojan nö aki ezt tudja becsülni egy férfiba hm???

ha van hol van ijen????mert megismerném szivesen

2010. márc. 6. 03:02
 29/51 A kérdező kommentje:
nem akar megszabadulni ez a páne mert amiko elküdöm a ..........könyörög hivogat sms minden amig kinem békülünk ugy sir hogy a sivatagot is elárasztaná apám én ugy érzem szeret de nem tom ako mé csinálja és tom igazatok van mindenbe tom csak nehéz belátnom .........
2010. márc. 6. 03:04
 30/51 anonim ***** válasza:

Jajj kérlek :S

2-es vagyok még indíg...ittragadtam hogy meghozzam az eszed.

Először is , kérdésedre válaszolva, igen, van olyan nő ai képes tisztelni, képes becsülni, odaadóan szretni..meg minden ai kell,de csak akkor ha érdemes.És ha elég érett már arra hogy komoly kapcsolatba kzdjen, nem holmi gyerekes játékokba.

Aztán amit mondanék..térj magadhoz :( szánalmasan viselkedsz, ő is cvsak nevet rajta, hogy ennyire lealacsonyítod mgad, és már nem ő aláz téged, hanem te saát magad, azzal hogy hagyod nki hogy semmibe vegyen...

Én elhiszem hogy rossz lenne nélküle, hogy hiányzik, hogy akarod és egyéb...de hogy ŐSZINTÉN a szíved legmélyén is szeretnéd azt nem, egy ilyen embert nem lehet szeretni maximáilisan.

2010. márc. 6. 03:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!