Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért teszi ezt velem/LÁNYOK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért teszi ezt velem/LÁNYOK FÖLEG/?

Figyelt kérdés

MÉRT CSINÁLJSA EZT VELEM kérlek segitsetek mert már meg bolondulok nagyon hoszu de ne basztasatok miata csak segitsetek!

egy jo éve együt vagyok egy 15 éves csajal 21 vagyok de nem pedo a csaj mintha 20 lenne minimum hüje dumákal ne baszogasatok kérlek,segitséget kérek,nos már ahogy mondtam egy éve együt vagyunk de titokban mert a mi kapcsolatunkra nem derülhet fény mind a kor mind egy ojan doog miat amit nem szeretnék elárulni....

Nos én halálosan szerelmes vagyok voltak már komoly kapcsolataim és élettársam is de ö valahogy más csak rá gondolok csak jár az eszemben de viszont van vele egy nagy hiba amit nem értek mért teszi meg velem

1 év alat adig jutotunk el hogy néha kiveri én meg csak a kezemel kéányeztetem a csikloját ÉS ITT MÁR KEZDÖDIK A TRÉÉ nos nem akar elmeni elötem de komolyan és nem tom mért csinálja ezt nem akar szeretkezni velem de másal viszont csinálta már elötem és vagy azt mondja hogy fáj neki vagy valami okot talál csak ne keljen csinálnunk de komolyan viszont MI MIAT MEG BOLONDULOK TUDOM Ö IS ELMESÉLTE ÉS AZOK IS AKIKEL MEGCSINÁLTA HOGY A NYÁRON EGY BULIBA EGSZERE 4 EN DUGTÁK MEG A WC-BEN UGY HOGY EGYÜT JÁRTUNK ELNÉZTEM NEKI,KIDERÜLT MELETEM VOLT NEKI EGY MÁSIK PASIJA 2 HONAPIG ÉS AZAL IS DUGTAK ELNÉZTEM NEKI ÉS MOST OJAN 3-4 HONAPJA nagyon komoly let a kapcsoltaunk már már orditani tudnák anyira imádom,de kiderült hogy a legjobb barátomal 2 honapja lefeküdtek a tesco wcben gyerekek áááááá

de látom hogy szeret látom mondja irja kimutatja de de akkor másal mért csinálja A LÉÁNYEG HA MÁSAL KUR VELE,M MÉRT NEM????ÉN MÉRT NEM KELEK NEKI PEDIG a megjegyzések elöt tisztázuk le nagyon helyes csávo vagyok nagyképüség nélkül másal mért ha velem nem ??micsináljak

hiába mondom ha nem csináljuk szakitok vele inkább szakitana és könyörögne a bocsánatomér másnap de akor se csinálná mért ???????mért::::???én meg meghalok mért??

2010. márc. 6. 02:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a segotséget de nem neked kisfiu,tudom részben igazadvan tudom de teso ha letél volna már szerelmes és szenvednél ugy valaha mint én akor nem igy beszélnél ja és probáltam már mindent egy éve probálom soha nem eröszakolta rá magam mindent megtetem mindent meg adtam neki amit tudtam akkor mért van az hogy aki szerelmes belé azal semi és tudván tugya hogy másoknak csak baszni kell azokal meg csinálja mért enyire nem lehet hülye vagy vanak ojkan nök akik nem tudnak nemet mondani vagy mi??? áááááááááá bele bolondulok aszem
2010. márc. 6. 02:24
 12/51 anonim ***** válasza:

orditani tudnák anyira imádom, Luzer vagy mért nem kressel mást

szakitana és könyörögne a bocsánatomér másnap de akor se csinálná

Mért szakítana ha a lábai elött heverersz, könyörögni csak lúzerek szóktak (lássd magagad),

és igen az ember lány meggondolja hogy egy depis rinyagéppel összefeküdgyön-e.

2010. márc. 6. 02:24
 13/51 anonim ***** válasza:

2. vok :D

hozzátenném, hogy az elmondásaid alapján milyen partnerei voltak és milyeen szitukban, helyeken stb stb

szóva ezek után ha a pofámba nyomná se kéne a p!nája...kiudja mi mindent szdett má össze a drága :S

Am meg én lány vagyok :D

2010. márc. 6. 02:28
 14/51 anonim ***** válasza:

aki szerelmes belé azzal semmi

pontosan ha én nem bírom nem fekszem le vele csak megbántanám

Gondolkoz a csaj nem szerelmes beléd hát tovább lépet olyat keresett aki nem nyirja ki maghát egy éjjszaka miatt.

Az ilyen hős szerelmesek visszataszitok, nőlj fel és keres te is más szexpartnert (mert az írásaidból itélve neked csak a szűzeséged elvesztése a fontos).

2010. márc. 6. 02:31
 15/51 MaXXeGee ***** válasza:
Köszi ketteske :D Látod kedves kérdező, ezért nem jutsz előrébb a témában, mert nem vagy hajlandó a valóságot látni. Durva hasonlat lesz de az ember ahogy akár egy kutya is, feszegeti a határait, kipróbálja meddig mehet el, mit tehet meg. ÉS a rossz hír az, hogy ha egyszer a dög a seggedbe harapott és nem csaptad szét a fejét érte, akkor legközelebb is megcsinálja. Na most a csajhoz ne rozsdamentes csővel közelíts :D csak vond le ebből a konzekvenciát. Pont azért tesz veled amit akar, mert kinyaltad a seggét. Mindenki azt képes csak értékelni, amiért meg kellett dolgoznia neki. Ez a hajó már elment ... ott a tecsó wécéjében .. dolgozd fel tesó.
2010. márc. 6. 02:34
 16/51 anonim ***** válasza:
Ha esetleg széttenné a lábait neked is, utána is félrekúrna! Miért, mert megőrülsz érte, és ezt ő pontosan tudja (és eccerű lélek vagy). A képedbe röhög! A méltóságodnak már annyi, de attól még ezt a k.rvát sürgősen el kellene küldened a halál f.szára! A nyelvtan óra meg nem ajánlott tárgy a suliban. Gondolom ez az oldal is könyvjelzőben van, túl sokáig tartana hiba élkül beírni.
2010. márc. 6. 02:39
 17/51 A kérdező kommentje:
tudjátok az a legroszabb hogy nem tudom elképzelni magam nélküle már mint egész nap csak rá gondolok a meloba othol ha akármit csinálok mindig és 1 percre se tom elfelejteni és ááá egésznap lejácodik elötem a tescos kalandjuk én meg meghalok JA NEM VOK SZÜZ AMI A LEGDURVÁB HOGY 15 ÉVES KOROM OTA HODITOTAM ÉS ELÉG NAGY KAN VOLTAM DE MOST MEG NÉZD MEG ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010. márc. 6. 02:41
 18/51 A kérdező kommentje:
2. HA LÁNY VAGY MOND MEG MÉRT JOBA A ROSZ MÉRT NEM JO AZ AKI SZERET ÉS AKI MINDENT MEGTESZ ÉRTED MÉRT IJEN BONYOLULT EZ???MÉRTNEM TUDNAK A NÖK NEMET MONDANI EGY HELES CSÁVONAK???MÉRT???
2010. márc. 6. 02:42
 19/51 anonim ***** válasza:

EMBER! MOST FIGYELJ!

Bármennyire nehéz, alázd a p*csába, alázd, de kegyetlenül, mocskosul, k*rvára, hogy sírjon, hogy szenvedjen. Megérdemli. És szakíts. B*szki.

2010. márc. 6. 02:45
 20/51 anonim ***** válasza:
Ezeket a dugásokat miért nézted el Neki????
2010. márc. 6. 02:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!