Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "barátom" többször fenyegető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátom" többször fenyegetőzött pofonnal és egyszer adott is. Hogyan szakítsak vele? 17/L

Figyelt kérdés
A barátom már többször mondta, hogy kapok egy pofont. Egyszer tényleg adott egyet. Félek tőle és tudom, hogy szakítani kellene, de nem tudom hogy reagálna. Hogyan szakítsak? Úgy szeretném, hogy ne kelljen félnem. Van megoldás erre?
2010. márc. 5. 23:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Helyes bízd csak a tesódra, majd helyre teszi azt az erőszakos barmot.
2010. márc. 7. 19:57
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom apukádat :(

Szerintem személyesen is megmondhatod, de jobb, ha viszel magaddal egy fiú barátot. Megértem, h félsz, mert aki egyszer volt agresszív, az többször is lehet :S

2010. márc. 7. 20:01
 43/50 anonim válasza:
44%

szerintem csak önbizalom hiányos a csávó és rosszul esett neki ,hogy nem bízol benne .

igaz akkor sem volt oka megütnie téged. de én a helyedbe úgy csinálnám h tesódat megkéred hogy figyeljen amikor szakítotok és akkor avatkozzon közbe amikor eldurvulna a helyzet , mert lehet utána azzal szekálnának hogy nem mert szakítani a barátjával.

2010. márc. 7. 20:07
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg egy nőt akkor sem szabad megütni, ha egy pasinak nyomós oka van rá! A hiszti pedig NEM nyomós ok! Ebben az esetben pedig teljesen érthető, h beleszóltál a vezetésbe! És még jobban a gázra lépett... Mekkora állat! Meg kellett volna értenie! Előző voltam...
2010. márc. 7. 20:07
 45/50 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem előző, 20:01-es voltam :)
2010. márc. 7. 20:08
 46/50 anonim válasza:
100%
én akkor sem értem,h h lehet egy nőt arcon ütni..én miután megálllt volna a kocsival, kiszáltam volna,további szavakra nem is méltattam volna,nem érdemel meg kábé senkit...de biztos bratyómra bíznám a dolgot ezek után;)
2010. márc. 7. 20:08
 47/50 anonim ***** válasza:
bézbóz ütővel aggyá neki
2010. márc. 7. 20:40
 48/50 anonim válasza:

Rúgt tökön és utánna addig rugdosd amíg bocsánatot kér.

17/F

2010. márc. 7. 21:13
 49/50 anonim ***** válasza:

én nem értem hogy miért írja vki h "biztosan megérdemelted"...egyáltalán mi számít megérdemlésnek? Különben hogy jön valaki ahoz, hogy a másikat megüsse?!

Pl. ha megcsaltad volna őt akár 3 pasival, akkoris...17 vagy, nem vagy senkije se menyasszonya, se felesége, senkije! És még ha lennél is! Akkor sem tehet ilyet semelyik férfi sem!

Különben is egy pofonnal mit old meg? Veréssel és testi fenyítéssel nem lehet senkit sem maga mellett tartani!

Az ilyen pasikat úgy utálom....

2010. márc. 7. 22:14
 50/50 anonim ***** válasza:

Szimplán egy bunkó paraszt, nőt nem ütünk még ha megérdemli akkor sem(jelen esetben még ez sem áll fenn), ha perverzióból kéri....hát akkor elgondolkoztató a dolog és inkább meneküljünk amíg lehet:D, no de lényeg hívj pár kigyúrt gyereket aztán szépen közöld vele a tényállást...no részemről ennyi

69

2010. márc. 7. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!