Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátom" többször fenyegetőzött pofonnal és egyszer adott is. Hogyan szakítsak vele? 17/L
Nagyon sajnálom apukádat :(
Szerintem személyesen is megmondhatod, de jobb, ha viszel magaddal egy fiú barátot. Megértem, h félsz, mert aki egyszer volt agresszív, az többször is lehet :S
szerintem csak önbizalom hiányos a csávó és rosszul esett neki ,hogy nem bízol benne .
igaz akkor sem volt oka megütnie téged. de én a helyedbe úgy csinálnám h tesódat megkéred hogy figyeljen amikor szakítotok és akkor avatkozzon közbe amikor eldurvulna a helyzet , mert lehet utána azzal szekálnának hogy nem mert szakítani a barátjával.
Rúgt tökön és utánna addig rugdosd amíg bocsánatot kér.
17/F
én nem értem hogy miért írja vki h "biztosan megérdemelted"...egyáltalán mi számít megérdemlésnek? Különben hogy jön valaki ahoz, hogy a másikat megüsse?!
Pl. ha megcsaltad volna őt akár 3 pasival, akkoris...17 vagy, nem vagy senkije se menyasszonya, se felesége, senkije! És még ha lennél is! Akkor sem tehet ilyet semelyik férfi sem!
Különben is egy pofonnal mit old meg? Veréssel és testi fenyítéssel nem lehet senkit sem maga mellett tartani!
Az ilyen pasikat úgy utálom....
Szimplán egy bunkó paraszt, nőt nem ütünk még ha megérdemli akkor sem(jelen esetben még ez sem áll fenn), ha perverzióból kéri....hát akkor elgondolkoztató a dolog és inkább meneküljünk amíg lehet:D, no de lényeg hívj pár kigyúrt gyereket aztán szépen közöld vele a tényállást...no részemről ennyi
69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!