Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátom" többször fenyegetőzött pofonnal és egyszer adott is. Hogyan szakítsak vele? 17/L
Figyelt kérdés
A barátom már többször mondta, hogy kapok egy pofont. Egyszer tényleg adott egyet. Félek tőle és tudom, hogy szakítani kellene, de nem tudom hogy reagálna. Hogyan szakítsak? Úgy szeretném, hogy ne kelljen félnem. Van megoldás erre?2010. márc. 5. 23:22
31/50 anonim válasza:
A segítségünket kéred,de ha nem fejted ki bővebben akkor senki nem tud segíteni!mivel,lehet hogy valami nyomos oka volt rá (akkor sem megoldás a pofon,ez igaz),de ha ugy viselkedtél akkor lehet,hogy volt rá oka!!! szóval ha magán ügyként kezeled az elözményeket,de segítséget kérsz a szakításhoz,akkor okkal tette!!
32/50 anonim válasza:
00:03 Tudott róla, hogy apukád így halt meg?
33/50 A kérdező kommentje:
Igen tudott róla.
2010. márc. 6. 00:06
35/50 anonim válasza:
Elég idegesítő amikor valaki beleszól, hogy a másik hogyan vezessen, de ezért nem kellene megütni. :S Megérthetné, hogy félsz, ha apukádnak is így lett baja. Nem tudom mennyit hisztiztél, valszeg nem figyel rád elégé, de nem így kell felhívni magadra a figyelmét/szeretetét..
Hogyan jöttetek ti össze ha ennyire nem értitek meg egymást??? :O Sajnos sokan vannak így akik úgy vannak együtt, hogy nem is ismerik egymást :SS
Akik itt hergelik magukat nem tudom hányszor csalhatták már meg a barátnőjüket..
36/50 A kérdező kommentje:
Elfogadom, hogy idegesítő ha valaki beleszól a vezetésbe. De akkor ő is fogadja el, hogy félek a kocsiban. Ha nem is megy lassabban legalább ne lépjen a gázra.
2010. márc. 6. 00:38
37/50 anonim válasza:
Szívatni akart.., ebből is látszik, hogy nem értitek meg egymást...
38/50 anonim válasza:
A bátyádnak minden képen szólj és viheti egy-két nagyobb termetű barátját már ha van olyan. Egyáltalán NEM megoldás pofozni egy nőt SEMMILYEN OK MIATT!!! Érthető h hisztizett. A fiú tudja h apukája hogyan halt meg és direkt gyorsan hajt ráadásul be is gyorsít???? Erre mondjátok néhányan h jogos volt a pofon.. nagyon tudok gratulálni. Mellesleg fel is jelentheted a fiút. (névtelenül is lehet. )
39/50 A kérdező kommentje:
A bátyámnak fogok szólni. Van neki néhány nagyobb termetü haverja. Feljelenteni nincs értelme, mert senkit nem fog érdekelni, hogy kaptam egy pofont.
2010. márc. 6. 13:10
40/50 A kérdező kommentje:
És nem is szeretném feljelenteni.
2010. márc. 6. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!