Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy definiálod mi az a nőgyűlölet?
"Ez rád is tökéletes igaz, de természetesen ezt nem kell észrevenni :D"
Tudsz erre valami konkrét példát is felhozni? Vagy jó szokásod szerint megint csak köpkölődsz egy sort, aztán "hátha igaz lesz rá valamelyik vád"? :D
"Felőlem te is leégetheted magad (bár azt már egy jó párszor megtetted bizonyos másik kérdéseknél)"
Veszem észre, azért vagytok csontra lepontozva :DDD öngól!
"leélheted az egész életedet abban a tudatban, hogy helyes a gondolkodásod és a nők 80%-a, vagyis ennél több %-a egy selejtes hulladék, ha te ettől jobban alszol, hajrá :D"
Azt továbbra sem sikerült semmivel megmagyaráznod, hogy lehet ennyi férfinak egymástól függetlenül más időkben ugyanaz a tapasztalata, és ezek alapján miért is ne általánosítsunk. Direkt oda is írjuk, hogy tisztelet a kevés kivételnek, de ezt elegánsan átugrod, elvégre csak az a célod hogy trollkodhass egy jót,természetesen szigorúan csak az egészéged megóvása érdekében. Ha te kivétel vagy, miért véded azt a 80%-ot aki nem az? Közszemlére rakok egy inget, és egyből magadra veszed? Ejj ejj ejj... ;)
Ugyanezt csinálod, ha valaki nem ért veled egyet, azonnal rászállsz és kötekedsz, csak ezt eddig még nem sikerült észrevenned, bár ezen nem lepődök meg.. Hány "kényesebb" kérdéshez írtam már, természetesen a kutya nem szólt hozzád, de te jöttél akkor is a fene nagy "okosságaiddal" és "igazságaiddal".. :D
Ja, mert azt hiszed ha lepontoznak, akkor az bizonyít bármit is? Ha lepontoznak, akkor égő leszek? Neked aztán van logikád, meg kell hagyni. Rengeteg olyan kérdés van, ahova a kommentelő teljesen korrekt választ ír, próbál segíteni a kérdezőnek, ámde mégis le van pontozva 0-10% közé. Mert vannak ugye trollok.
Meg hát a nőgyűlölők összefognak, aztán lepontoznak itt orrba-szájba minden nőt, aki kiáll az igazáért, mert hát a megkeseredettségeteket le kell valahol vezetni, és ha máshol nem sikerül, hát akkor jobb híján egy anonim oldalon, az ismeretlenség álcája mögé bújva.. Felőlem pontozgathattok, a 63%-t is le lehet pontozni majd 0%-ra is, nem fog zavarni, ettől még nem leszek kevesebb :D
"Azt továbbra sem sikerült semmivel megmagyaráznod, hogy lehet ennyi férfinak egymástól függetlenül más időkben ugyanaz a tapasztalata, és ezek alapján miért is ne általánosítsunk"
Miért nekem kéne megmagyaráznom? Mondhatnék akármit, az úgy sem lenne igaz és úgyis kitalálnál arra is valamit, csak hogy az állítólagos igazadat megvédhesd. Kár bármit mondani, ami neked nem tetszik az egyik füleden be, másikon ki.
És te mivel magyarázod, hogy pl sok nő (igen köztük jómagam is), tudod egymástól függetlenül, külön-külön időkben, sőt különböző dimenziókban (:DDD) általában csak itt GYK-n tapasztalja ezt a sok megkeseredett hisztis pasit, és a való életben ismer illetve lát boldog párokat, ahol a fiú pl: alacsonyabb a csajnál, vagy ahol a fiú nem tartozik az állítólagos helyes kategóriába, vagy ahol a pasi nem pénzes, vagy ahol a pasi nem kigyúrt?... Na hadd halljam, hisz biztos erre is van egy megdönthetetlenül hihető válaszod. :D
"Ugyanezt csinálod, ha valaki nem ért veled egyet, azonnal rászállsz és kötekedsz, csak ezt eddig még nem sikerült észrevenned, bár ezen nem lepődök meg"
Nem szállok rá és nem kötekedek valakivel csak azért, mert nem ért velem egyet. Szabad a véleménynyilvánítás. Arra szállok rá, aki csak azért ír egy kérdéshez, hogy jókorákat rúgjon a kérdezőbe, trollkodjon és köpkölődhessen. Hogy ez egyik-másik alkalommal éppen Te voltál? Nahátnahát micsoda véletlen! :$
" te jöttél akkor is a fene nagy "okosságaiddal" és "igazságaiddal".."
Elsősorban a Kérdező problémájára igyekszem megoldást írni. Akkor is, ha ez nem egyezik a ti kis világnézetetekkel, és emiatt igencsak zabosan reagáltok/lepontoztok.
"Ja, mert azt hiszed ha lepontoznak, akkor az bizonyít bármit is? Ha lepontoznak, akkor égő leszek?"
A lepontozás a haszontalan válaszok jelzője. A te válaszaid több mint haszontalanok, tehát jár a piros kéz.
Mellesleg ha így gondoljátok, akkor ti miért is pontoztok le? :DDDD Íjjajj, már megint egy fránya önellentmondás!
"Meg hát a nőgyűlölők összefognak, aztán lepontoznak itt orrba-szájba minden nőt, aki kiáll az igazáért, mert hát a megkeseredettségeteket le kell valahol vezetni"
Azok után, hogy ti lepontoztok minket, mégis mire számítotok? Simogassák meg az okos kis buksitokat, hogy milyen ügyesek vagytok? Tudod mit énekel a Heavy Troopers..."What comes around, comes around". Amilyen mértékkel te mérsz, ugyanolyannal kapod vissza.
"hát akkor jobb híján egy anonim oldalon, az ismeretlenség álcája mögé bújva"
Drágaság, a szemedbe is megmondom mindezt, ezen ne múljon. Már jópárszor megtettem volna, csak érdekesmód innen senki nem találkozik senkivel, bármilyen elküldött levél ellenére sem :) Na, ki is aki bújócskázik? Hüpp, te vagy a hunyó ;)
"Felőlem pontozgathattok, a 63%-t is le lehet pontozni majd 0%-ra is, nem fog zavarni, ettől még nem leszek kevesebb :D"
Attól nem, csak a válaszaidtól. Tudod, a stílus maga az ember :) Leszel 0%, neféljcsak :)
"Miért nekem kéne megmagyaráznom? Kár bármit mondani, ami neked nem tetszik az egyik füleden be, másikon ki."
Nagyon egyszerű. Ha ilyen biztos vagy az igazadban, semmi nehézséget nem kéne okozzon a demonstrálása, vagy bármi módon megerősítése. Ez a világban mindenütt így van, nem csak a GYK-n.
Így igaz, mondani mindent lehet. Most ezzel nemkicsit magad ellen beszéltél :D
"És te mivel magyarázod, hogy pl sok nő [...] általában csak itt GYK-n tapasztalja ezt a sok megkeseredett hisztis pasit, és a való életben ismer illetve lát boldog párokat, ahol a fiú pl: alacsonyabb a csajnál..."
A "sok nő" ebben az esetben nyilván azt takarja, akik a GYK-ra járnak ÉS olvassák is ezt a témakört. A magyarázat nem különösebben bonyolult. Az általad nyomilúzermegkeseredettpasinak titulált férfiak gondolom megunták a sokezer elutasítást és a sikertelenséget. Azért nem a nagyérdemű előtt csajoznak, mert egyrészt vélhetően megpróbálták már, másrészt nem akarnak közröhej tárgya lenni, pont miattatok, mert tudják azt amit én is látok, hogy ti csak belerúgni tudtok abba aki a földön fekszik. Ezért hát nyilván társkeresőn és interneten keresgélnek. Nézz szét bármelyik társkeresőn, akár az Elittárson is (fizetem a beugródat). Ott vannak a te "nyomilúzer" pasijaid. A boldog párok pedig úgy jönnek össze hogy mindkét fél kompromisszumképes.
Newsflash, csak neked: A kapcsolat kompromisszumokról IS szól. Ha egy lányra ez jellemző tulajdonság, nem fogja csakazértis olyan magasra pakolni a mércét, hogy a Mr. Tökéletesen kívül más ne felelhessen meg. A "helyes pasi" kategória eléggé értelmezhetetlen, mert erősen változó ,2 éve a Tokio hotel volt a helyes pasi etalon, jóval előtte Nick Carter vagy mittomén, Kevin Costner. Na meg ízlések és pofonok különböznek. De ha már itt tartunk, azt észrevettem hogy a pénzes pasinak mindig akad barátnője, csak ezt meg ti nem akarjátok valamiért észrevenni...
Nos, íme az indoklás amit kértél. Még valami? :)
"Arra szállok rá, aki csak azért ír egy kérdéshez, hogy jókorákat rúgjon a kérdezőbe, trollkodjon és köpkölődhessen."
Na akkor mutasd szépen meg nekem, hol volt olyan válaszom, ahol csak azért írtam, belerúgjak a kérdezőbe, hogy trollkodjak, és köpkölődhessek? Várom.
Igen most én "kötöttem" úgymond beléd, mert marha szánalmas, amit csinálsz, és mert már vagy 10 másik kérdésnél kötöttél bele a SAJÁT, személyes véleményembe, csak mert az nem egyezett a te idióta nézeteddel.
Egyszer sem írtam olyan választ, ahol trollkodtam vagy a kérdezőbe rúgtam bele. De te biztos jobban tudod nálam. :)
"Elsősorban a Kérdező problémájára igyekszem megoldást írni. Akkor is, ha ez nem egyezik a ti kis világnézetetekkel,"
Dettó, én is ugyanezzel a szándékkal írok egy kérdéshez, hogy segítsek a kérdezőnek és elmondjam én hogyan gondolom a dolgot és hogyan orvosolnám. A baj már csak ott kezdődik, hogy mindig betalál egy hozzád hasonló értelmiségi, aki azt hiszi mindenkitől okosabb.
A lepontozás a haszontalan válaszok jelzője. A te válaszaid több mint haszontalanok, tehát jár a piros kéz.
Mellesleg ha így gondoljátok, akkor ti miért is pontoztok le? :DDDD Íjjajj, már megint egy fránya önellentmondás!
Így van, számomra a te válaszod nem ér egy fabatkát sem és haszontalan, ezért nyomok a piros kézre és ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így. Szerinted meg épp fordítva ennyi, ezen kár vitatkozni. Mellesleg ha így gondoljuk? ÉN úgy gondolom, hogy zagyvaságokat hordasz össze, semmi hasznosat nem tartalmaz számomra a mondandód, ezért adom a mínuszt. Ebben mi az önellentmondás? :DD Jesszus..
"Azok után, hogy ti lepontoztok minket, mégis mire számítotok?"
Nem érzed az ellentétet??! Te/ti is ugyanúgy lepontoztok engem és mindenki mást, aki nem a ti nézeteiteket vallja. És ezek után még te vársz el itt bármit is?
"Drágaság, a szemedbe is megmondom mindezt, ezen ne múljon."
Na nehogy azt hidd, hogy én nem ;) De ilyenre nem fogom fecsérelni az időmet, az épp elég itt is.
"Tudod, a stílus maga az ember :)"
Vicces, hogy ezt épp te mondod :D Ne zavarjon, de ez rád is vonatkozik ám. :)
"Leszel 0%, neféljcsak :)"
Ohh, mint ahogy te is :)
"Az általad nyomilúzermegkeseredettpasinak titulált férfiak "
SOHA egyszer nem neveztem senkit sem nyomilúzernek. A megkeseredett jelzőt viszont igen, használtam.
"pont miattatok, mert tudják azt amit én is látok, hogy ti csak belerúgni tudtok abba aki a földön fekszik"
Ez nem igaz. Bármelyik srác kérdésre is válaszoltam itt, mindig a jó szándék vezérelt és mindig próbáltam a lehető legjobb tanácsot adni, amikor valaki kiírta, hogy "ocsmány és alacsony" és örökké szűz fog maradni, akkor sem figuráztam ki és nem röhögtem ki, hogy haha lúzer, hanem próbáltam segíteni.
Nem egy eset volt, mikor privátban próbáltam a srácba lelket önteni. De hát nyilván, én is csak egy vagyok a gonosz, pénzrehajtó, alfahímre vadászó nő közül, aki azt élvezi, ha a másiknak fáj.
A valóságban is normálisan beszélek a pasikkal, ha valaki próbálkozik de nem az esetem, nem elhajtom a büdös p*icsába, hanem szépen és finoman próbálok rá utalni, hogy nézzen más lány után.
És nem én vagyok az egyetlen ilyen nő, vannak ám egész normális és jó szándékú női kommentek. Mellesleg nem rúgok bele abba, aki a földön van, hanem próbálok segíteni, nemtől függetlenül, mert ő is egy érző ember.
"A kapcsolat kompromisszumokról IS szól. Ha egy lányra ez jellemző tulajdonság, nem fogja csakazértis olyan magasra pakolni a mércét, hogy a Mr. Tökéletesen kívül más ne felelhessen meg"
Nem ma születtem én se, bármilyen hihetetlen is, tudom mi az a kompromisszum :)
Képes vagyok kompromisszumot kötni, viszont vajon olyan dolog, amiben nem megy. Ilyen például, ha nem vonzódóm a pasihoz, ha egy icipicit sem tetszik az arca, akkor nem fogok összejönni vele, ha tetszik ez neki és sok más pasinak, ha nem. Nem tudom sokan miért várják el a nőtől, hogy jöjjön össze olyan pasival, aki neki nem tetszik, csak azért, hogy szegény szerencsétlen srácnak hadd legyen már csaja. Nem vagyunk mi sem szeretetszolgálat.
"Igen most én "kötöttem" úgymond beléd, mert marha szánalmas, amit csinálsz..."
Most is. És korábban is. Ez, by definition, trollkodás.
"mert már vagy 10 másik kérdésnél kötöttél bele a SAJÁT, személyes véleményembe"
Továbbra is csak a Kérdezőnek válaszoltam, nem emlékszem olyanra ahol támadtalak volna a véleményed miatt (ha trollkodtál, akkor igen, lásd feljebb). Szerintem túlnyomó többségben lennének azok a kérdések, ahol te kötöttél belém, csak hogy szerepelhess kicsit...
"A baj már csak ott kezdődik, hogy mindig betalál egy hozzád hasonló értelmiségi, aki azt hiszi mindenkitől okosabb."
Már ne is haragudj meg, de amikor ilyen finomságokat pötyögsz nekem, vagy bárki másnak, te nem ugyanezt csinálod? Azonkívül meg miből gondolod hogy a tiéd az egyetlen megfellebbezhetetlen igazság? Nem vagy pindurkát önhatalmú? De.
"Így van, számomra a te válaszod nem ér egy fabatkát sem és haszontalan, ezért nyomok a piros kézre és ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így."
Ez kölcsönös, mivel tömény bullshitet írsz, úgyhogy kvittek vagyunk.
"Mellesleg ha így gondoljuk? ÉN úgy gondolom, hogy zagyvaságokat hordasz össze, semmi hasznosat nem tartalmaz számomra a mondandód, ezért adom a mínuszt. Ebben mi az önellentmondás?"
Az, hogy állításod szerint a lepontozás semminek nem a fokmérője, de azért nyomkodod bőszen a piros kezeket, hátha attól igazad lesz :D Ergo, ha szerinted haszontalan, nem csinálnád. Ez önellentmondás a javából (első már megvan, jöhetnek még!)
"Nem érzed az ellentétet??! Te/ti is ugyanúgy lepontoztok engem és mindenki mást, aki nem a ti nézeteiteket vallja. És ezek után még te vársz el itt bármit is?"
Naná. Írok egy választ, kevéssel utána írsz te is egyet, és le vagyok pontozva. Vajon ki tehette? Bizonyára az Érmelléki Kuglófember.
"Na nehogy azt hidd, hogy én nem ;) De ilyenre nem fogom fecsérelni az időmet, az épp elég itt is."
Kár, pedig már előre örültem volna a kellemes találkozásnak. Hogy is volt, ki az aki az internet anonimitása mögül tud csak nagyszájú lenni? :DDDDD
(ez már a harmadik!)
"Vicces, hogy ezt épp te mondod :D Ne zavarjon, de ez rád is vonatkozik ám."
Nagyon helyes, én felvállalom aki vagyok, mert aki megkedvel, ezért kedveljen meg, nem fogok köpönyegforgatni. Akinek meg nem tetszek, nőjön fsz a homlokára :)
"Ohh, mint ahogy te is :)"
Good luck!
"SOHA egyszer nem neveztem senkit sem nyomilúzernek. A megkeseredett jelzőt viszont igen, használtam."
Lehet hogy pont nem ezeket a szavakat használtad, de keményen osztottad ám őket, és mindezt csak azért, mert leírja ha baja van a nőkkel. Egyáltalán, ha így felhúz a dolog, miért írsz az ilyen kérdésekhez?
"amikor valaki kiírta, hogy "ocsmány és alacsony" és örökké szűz fog maradni, akkor sem figuráztam ki és nem röhögtem ki, hogy haha lúzer, hanem próbáltam segíteni..."
Nem tudom, hogy te voltál-e, remélhetőleg nem, de az olyan kérdéseknél rendszeresen írnak hasonlókat. Akár a Kérdezőnek, akár olyasvalakinek aki például azt írja, hogy pénzzel lehet csajozni, merthogy tényleg lehet. Ilyenkor valamelyikőtök rögtön nekiugrik a válaszadónak, és indul a játék határok nélkül...
"Nem tudom sokan miért várják el a nőtől, hogy jöjjön össze olyan pasival, aki neki nem tetszik, csak azért, hogy szegény szerencsétlen srácnak hadd legyen már csaja."
Ezzel nem is lenne semmi gond, a gond ott van, hogy sok ilyen nő viszont azonnal összejön olyannal aki elég jóképű és/vagy pénzes, akkor is ha a pasas emberileg egy nulla. Vagy éppen hogy a nő elképzel egy ideált, és azonnal elhajt mindenkit aki pontról pontra nem felel meg neki. Nyilván nem működhet tartósan egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél nem vonzódik a másikhoz. Na de olyan sem, ami érdekeken alapul. Olyan meg főleg nem, ami hazugságokon...
"Most is. És korábban is"
Milyen korábban is? Téged elég könnyű beazonosítani a neved miatt, viszont az oldalon nem csak egy 63%-os válaszoló van. Pl lásd a másik kérdésnél is összetévesztettél egy ugyanolyan %-ú kommentelővel és még te kérted ki magadnak.
Amikor az ember olyan kommentet olvas, ahol általánosítanak és azt írják minden nőt megvehetsz pénzért pl, vagy a nők a pénzes kigyúrt alfákra buknak, akkor sokan szokták odaírni, hogy márpedig ez nem így van, mert annak ellenére hogy sok ilyen nő akad, sok kivétel is van. Ezzel csak a saját álláspontját védi az illető, mert tedd a kezed a szívedre és mond azt, hogy téged nem zavarna, ha egy kalap alá vennének mindegyik férfival és olyan negatív jelzőket ragasztanának rád, amik rád még csak nem is igazak.
"Szerintem túlnyomó többségben lennének azok a kérdések, ahol te kötöttél belém, csak hogy szerepelhess kicsit... "
Aha persze, nyilvánvalóan. Nem egyszer kötöttél már belém, csak mert nem tűrtem el, hogy általánosítanak sokan és mindenkit felcímkéznek az X db rossz tapasztalatuk miatt.
"Ez kölcsönös, mivel tömény bullshitet írsz"
Épp úgy, mint ahogy te is :)
"semminek nem a fokmérője"
Már itt megakadt a dolog, ugyanis nem azt mondtam, hogy semminek a fokmérője. Azt mondtam attól még nem leszek égő, hogy lepontozol/tok. Ezek a zöld-kék-piros kezecskék a HASZNOSSÁGNAK a fokmérője, azért nyomok a piros kezecskére, mert számomra egy cseppet sem hasznos a véleményed. Ebben semmi önellentmondás nincs, köszönöm.
"Nagyon helyes, én felvállalom aki vagyok, mert aki megkedvel, ezért kedveljen meg, nem fogok köpönyegforgatni. Akinek meg nem tetszek, nőjön fsz a homlokára :)"
És lám-lám, kb az első mondatod, amivel egyetértek. Én is felvállalom magam, azt aki vagyok, akinek ez nem tetszik, hát tehet egy szívességet..:D
"Lehet hogy pont nem ezeket a szavakat használtad, de keményen osztottad ám őket, és mindezt csak azért, mert leírja ha baja van a nőkkel."
Mivel osztottam őket keményen?? Egyáltalán honnan tudod a különböző kérdéseknél, ahol megfordulok melyek épp az én válaszaim? Ja hogy sehonnan? Így már más :D
Legjobb tudásom szerint is az itteni hozzád hasonló pasikat, ööm, megkeseredettnek neveztem, önsajnáltatónak, ja meg írtam olyat, hogy "kedves-rendes-normális-tökéletes" pasik vannak itt, akik senkinek nem kellenek. Nyilván iróniából.
DE ha már itt tartunk, ha nektek jogotok van általánosítva, minden nőre ráragasztani ezeket a negatív jelzőket, olyanokra is akikre egyáltalán nem igaz, akkor ez a legkevesebb, amit mondhatunk (mondhatok) rátok. Hogy megkeseredettek, és hogy itt hisztiztek, mert nem jön össze 1 nő se.
"Nem tudom, hogy te voltál-e, remélhetőleg nem, de az olyan kérdéseknél rendszeresen írnak hasonlókat"
Most írtam le az előző hsz-mben, hogy NEM írtam sehol senkinek ilyen megalázó dolgokat, nem lúzereztem le, nem nevettem ki, nem röhögtem a "nyomorán". Az nem az én asztalom. :)
"sok ilyen nő viszont azonnal összejön olyannal aki elég jóképű és/vagy pénzes, akkor is ha a pasas emberileg egy nulla"
Igen, és sok nő nem jön össze, mert akad még olyan is, akinek fontos a belső. Az a nő, aki meg összejön a jóképű pénzes pasival, aki belül egy nulla, az meg is érdemli a sorsát.
"Milyen korábban is? Téged elég könnyű beazonosítani a neved miatt, viszont az oldalon nem csak egy 63%-os válaszoló van."
Hadd emlékeztesselek, te állítottad hogy 10 másik kérdésnél is belém futottál :DDD
"Amikor az ember olyan kommentet olvas, ahol általánosítanak és azt írják minden nőt megvehetsz pénzért pl, vagy a nők a pénzes kigyúrt alfákra buknak, akkor sokan szokták odaírni, hogy márpedig ez nem így van, mert annak ellenére hogy sok ilyen nő akad, sok kivétel is van."
Az általánosítás nem azt jelenti hogy az ÖSSZES ilyen, legalábbis többnyire nem ezt jelenti. Van kivétel, ezt nem is vitatom, igaz, egyelőre még "Columbo felesége", de van. Ha azt írom, hogy 80%, és erre valaki felkapja a vizet, akkor már meg is van, melyik csoportba tartozik. Aki nem ilyen, az tudja magáról, sőt, igazat ad nekem (!!!!) mert az ilyen nők helyett is ők viszik el a balhét. Ha sok kivétel lenne ,akkor nem lenne ennyi ilyen "nőutáló" kérdés kiírva, pont az a baj hogy a kevés kivételhez képest sok a felszínes és anyagias nő. Mert bármennyire is szeretnéd, nem 2-3 ember írogatja ki naponta ugyanazokat a kérdéseket, én például egyet se írtam ki, meg is tudom mutatni.
"mond azt, hogy téged nem zavarna, ha egy kalap alá vennének mindegyik férfival és olyan negatív jelzőket ragasztanának rád, amik rád még csak nem is igazak."
Ha van olyan ami igaz, azt nem is szoktam vitatni. Például hogy megnézem a jócsajokat. Minden egészséges pasas megnézi, elvégre a nők a "szebbik nem". Nyilván, ha nagyon a valóságtól elrugaszkodott baromságokat írnának, én se hagynám szó nélkül, amint látod, nem is szoktam. De mikor azt olvasom, hogy a férfiak nagytöbbsége csak sexet akar, az ellen nem szoktam transzparensekkel tüntetni, mert az speciel igaz. Alapból, egy férfinak milliónyi utóda is lehet, a nőnek csak 1, szimpla biológia.
"Nem egyszer kötöttél már belém, csak mert nem tűrtem el, hogy általánosítanak sokan és mindenkit felcímkéznek az X db rossz tapasztalatuk miatt."
Ez fordítva is igaz, te is épp elégszer ugrottál már nekem, amikor a kérdezőnek válaszoltam. Mindenkit meg továbbra sem címkézek fel, még a rossz tapasztalatok ellenére se, pedig annál aligha létezik nyomósabb érv.
"Épp úgy, mint ahogy te is :)"
Hát igen, aki nem érti a kémiát, annak egy reakcióegyenlet bullshit lesz...
"Már itt megakadt a dolog, ugyanis nem azt mondtam, hogy semminek a fokmérője. Azt mondtam attól még nem leszek égő, hogy lepontozol/tok"
Azt speciel pont én jelentettem ki, hogyha egy válasz hasznos, akkor zöld kezet adok, ha haszontalan, trollkodás, vagy épp totális baromság, akkor pirosat. Az ellentmondás abban van, hogy azt írtad, semmi értelme vagy haszna ha ÉN nyomom RÁD a piros kezet, ellenben ha te nyomod rám, azzal azt sugalmazod hogy mégiscsak jelent valamit :) Sajna ez oda-vissza működik...
"Mivel osztottam őket keményen?? Egyáltalán honnan tudod a különböző kérdéseknél, ahol megfordulok melyek épp az én válaszaim? Ja hogy sehonnan? Így már más"
Na, többek között ilyenekre gondoltam. Nyilván egy fokkal szebb mint a nyílt kvaanyázás, ezt nem is vitatom. Az ironizálással sincs semmi gond egészen addig amíg át nem csap valami másba. Lehet hogy rossz a szemem, de néhány ilyen írásnál (nem konkrétan a tiédnél, bár ki tudja) nekem az jött le, a válaszoló egyenest ezt kívánja az illetőnek hogy soha ne legyen senkije, és hasonló cifrákat. Ez minden csak nem hasznos segítség...
Felőlem egyébként általánosíthatsz, ha a dolog nagy százalékban igaz, egy rossz szavam nem lesz. Akkor viszont már nagyon komoly gondok lesznek, ha az általánosítás odáig jut, hogy a pasik nagy százaléka megkeseredett meg önsajnáló. Pláne ha így is van. Eljöhet még ez a mi életünkben, ahogy elnézem. De már Ady is megmondta, nekünk Mohács kell,mit csodálkozok...
"Igen, és sok nő nem jön össze, mert akad még olyan is, akinek fontos a belső. Az a nő, aki meg összejön a jóképű pénzes pasival, aki belül egy nulla, az meg is érdemli a sorsát"
Ez így van, épp ezért nem is szoktam sajnálni, amikor panaszolják hogy milyen erőszakos állat a pasijuk, de azért mégse hagyják ott. Megehetik amit főztek.
"Az általánosítás nem azt jelenti hogy az ÖSSZES ilyen, legalábbis többnyire nem ezt jelenti"
Nálam viszont ez az általánosítás többnyire úgy értetődik, hogy minden nőre érti az illető, de van mikor megegyszerűsítik ezt azzal, hogy konkrétan odaírják, hogy "minden nő" :D
"Ha azt írom, hogy 80%, és erre valaki felkapja a vizet, akkor már meg is van, melyik csoportba tartozik."
Ezzel viszont nem értek egyet, mert én a 80%-ra is felkapom a vizet, mert ez nagyon magas szám, kötve hinném, hogy lenne annyi tapasztalatod, hogy kijelentsd ilyen egyszerűen, hogy a nők 80%-a ilyen. Ilyenkor "felgyulladt" bennem valami kis lámpa, vagy tudja a fene, hogy ezt hogy fogalmazzam meg, de mikor tudom hogy én sem vagyok ilyen, hogy a családban sincs ilyen nő, hogy a legjobb barátnőim és a "szimpla" ismerőseim között sem tapasztalni ilyet, akkor nem tudom szó nélkül hagyni. Sajnos, nem sajnos, de igazságtalannak érzem, hogy X nő miatt, majdnem minden (sőt sokan minden) nőt felcímkéznek ilyen negatív jelzőkkel.
"Hát igen, aki nem érti a kémiát, annak egy reakcióegyenlet bullshit lesz.."
Most én is tudnék ilyen hasonló jellegű dolgot ideböfögni, hogy aki nem érti a statisztikát, meg aki nem érti a számvitelt, de felesleges, történetesen számomra a reakcióegyenlet nem egy bullshit, a válaszod meg annál inkább. Nem minden része, csak majdnem :D
"hogy azt írtad, semmi értelme vagy haszna ha ÉN nyomom RÁD a piros kezet"
Ezt hol is írtam, mert nekem nem különösebben rémlik.. Ennyire "este" (hajnal) lenne? Épp annyi haszna és értelme van NEKED, RÁM nyomni a pirosat, mint NEKEM, RÁD. Igen, azt hiszem így akartam írni :D:D
"nekem az jött le, a válaszoló egyenest ezt kívánja az illetőnek hogy soha ne legyen senkije, és hasonló cifrákat. Ez minden csak nem hasznos segítség."
Én azért nem sűrűn láttam olyat, ahol a kérdező normális hangnemben egy normális kérdést tett volna fel, és egy csaj szimplán oda írta volna, hogy remélem soha nem lesz senkid. Láttam ilyet, aki ehhez hasonlót kívánt, na de ott a kérdező ezt is ki is provokálta magának bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!