Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy definiálod mi az a nőgyűlölet?

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 15:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
# 19 Bizonyítsd be, hogy van kivétel. Ismerkedj velem. :D
2015. júl. 22. 22:07
 22/45 anonim ***** válasza:
31%

Nemcsak állítólag nem igazak, hanem egyáltalán nem igazak. Azért hadd ismerjem már jobban magamat, mint pl te, köszönöm :)

"Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek."

Hát ezt nagyon elhitted :DDDD Máris kapod a pontod, csak nem a pluszt, hanem a mínuszt :D

#21: Haha, nice try :D

2015. júl. 22. 22:27
 23/45 anonim ***** válasza:
44%
# 22 Valóban, ha ismerkedik velem akkor nyilván jól járok. Ha nem ismerkedik, akkor bebizonyítottuk, hogy ő is olyan mint a többi. Nekem az is jó. :D
2015. júl. 22. 22:28
 24/45 anonim ***** válasza:
53%

#23: Mert miért is lennék olyan, mint a többi, csak azért mert nem ismerkedek neten idegenekkel, mert a személyes dolgokat preferálom? Másrészről honnan tudod, hogy pl: nincs-e barátom, ami miatt élből nem ismerkedek más pasikkal? :) Végig kéne gondolni a dolgokat, mielőtt leírod őket, ezt ne feledd.

Ezer meg egy oka lehet annak, ha valaki nem a neten ismerkedik. Ettől még ez nem zárja ki azt, hogy normális. A kettő közt semmiféle összefüggés nincs.

2015. júl. 22. 22:34
 25/45 anonim ***** válasza:
44%
# 24 Ha van barátod az más. Minden más csak kifogás. Ne feledd: Egykor minden ember aki közel állt hozzád, egy idegen volt számodra.
2015. júl. 22. 22:36
 26/45 anonim ***** válasza:
72%

#25: Nem csak ez az egy lehet "kifogás", hogy valakinek barátja van. Én most vagyok úgymond "ismerkedési szakaszban" egy sráccal, ezért nem állok neki mással csetelni/flörtölni, nem tartok egyszerre több vasat a tűzbe.

De alapból sem vagyok híve az ismerkedjünk neten dolognak, személytelennek érzem, neten mindenki azt mond, amit akar, ráadásul ide nem azért járok fel, hogy társat keressek.

2015. júl. 22. 22:41
 27/45 anonim ***** válasza:
20%

22:27, pedig újra és újra bizonyítod :D Az ellenkezőjét nem is tudnád, még a végén kiderülne hogy meztelen a császár.Aki nincs veled az ellened, ez az egyetlen "érved", és az a poén hogy ezt még magad is elhiszed. Nekem aztán mindegy,itten bazinagy jogállam van nálunk, úgy csinálsz bohócot magadból ahogy neked jólesik, csak ne ránk haragudj, ha ki is nevetünk ezért.

Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom. Így ni.

2015. júl. 22. 22:43
 28/45 anonim ***** válasza:
53%

"Aki nincs veled az ellened, ez az egyetlen "érved""

Ez rád is tökéletes igaz, de természetesen ezt nem kell észrevenni :D Felőlem te is leégetheted magad (bár azt már egy jó párszor megtetted bizonyos másik kérdéseknél), leélheted az egész életedet abban a tudatban, hogy helyes a gondolkodásod és a nők 80%-a, vagyis ennél több %-a egy selejtes hulladék, ha te ettől jobban alszol, hajrá :D

2015. júl. 22. 22:47
 29/45 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem mindketten szélsőségesek vagytok. Szégyelljétek magatokat!
2015. júl. 22. 22:49
 30/45 anonim ***** válasza:
67%

"Szégyelljétek magatokat"

Nagyon szégyellem magam :(

2015. júl. 22. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!