Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a barátomnak?
Az történt hogy két hete egy buliba megismerkedtem egy másik fiúval és véletlenül lefeküdtünk. Egy hetet haboztam mire elmondtam a páromnak de aztán végül rávettem magamat. Kitört a balhé elhordott mindennek pedig mondtam neki hogy nem jelentett semmit a dolog és kicsit részegek is voltunk és nem tudom mit tegyek mert szeretem légyszi segcsietek!
Én 23N ő 25F
AZ a helyzet, hogy azon kívül, hogy bocsánatot kérsz sok mindent nem tehetsz.....bármennyire is szeretnéd folytatni a kapcsolatot. A párod helyében hagynék egy kis időt, hogy rendezzed a gondolataid....ha néhány hónap elteltével is nagyon bizonyítani akarnál akkor adnék esetleg esélyt, de vissza nem fogadnálak.
Anno velem is közölte az exem, hogy lefeküdt a táncpartnerével, mert olyan magányosnak érezte magát és így utólag nagyon megbánta. Egy mosoly kíséretében elköszöntem Tőle.....így utólag helyes döntés volt.
37F
Hahaha, a tobbiek vicces kommentjeitol en is kifekudtem
de itt van egy kis egyutterzes, mert ha valos az iras, akkor en vagom a temat
Csak nalunk 35N/44F a felallas es en is megcsaltam a paromat. Nem voltam ittas es nem is buliztunk, de igazabol mindegy a reszlet, a korulmeny, SEMMI nem segit es SEMMI nem enyhiti ami tortent.
Nalunk az a kulonbseg hogy en belattam hogy ez qrva nagy hiba volt es a poklok poklat eltuk, hetekig sirtunk de szerettuk egymast, most is szeretjuk egymast es mi dolgoztunk rajta, hogy sikeruljon ujra egyutt es megoldottuk.
A baj a te szituddal, hogy az elmondasod alapjan te nem erzed at ennek a sulyat. Ruhat szaggatva es fejedre homokot szorva kellett volna terden kuszni a baratod ele, hogy mennyira silany ember vagy es megbantad es adjon meg egy eselyt. Ilyenkor az ember, ha nagyon szereti a masikat, hajlamos hogy ad meg egy eselyt. Mint ahogy a parom is nekem es ennek 6 eve es boldogabbak vagyunk mint elotte.
Ti fiatalok vagytok es ez meg nem "hazassag" ugyhogy szerintem tanulj a hibadbol es maskor ne massal vakartasd ha viszket. A mostani palitol meg nyugodtan bucsuzz el, teljesen ertheto ha fiatal ferfi letere nem akar majmot csinalni magabol azzal, hogy veled marad.
Az a helyzet, hogy egy logikusan gondolkodó ember először elgondolkozik azon, hogy egy kóbor numera ér-e annyit, hogy az addigi kapcsolatát eldobja....és nem utólag kesereg a történteken. Igazából az ember akkor szokott nagyon kiábrándult lenni, ha még a szex sem volt igazán jó, mert akkor végképpen becsapottnak érzi magát.
Ez egy tanulópénz volt számodra, kipróbáltad magad. Gondolom a jóképű srácnak egy voltál a sok közül, nem hívott, nem keresett azóta sem, nem táplált túl sok érzelmet feléd. Most hogy kipróbáltad milyen érzés, megfontoltabban fogsz dönteni ha megint elfog a kísértés.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!