Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van a barátomnak?

Figyelt kérdés

Az történt hogy két hete egy buliba megismerkedtem egy másik fiúval és véletlenül lefeküdtünk. Egy hetet haboztam mire elmondtam a páromnak de aztán végül rávettem magamat. Kitört a balhé elhordott mindennek pedig mondtam neki hogy nem jelentett semmit a dolog és kicsit részegek is voltunk és nem tudom mit tegyek mert szeretem légyszi segcsietek!

Én 23N ő 25F

2015. júl. 21. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

AZ a helyzet, hogy azon kívül, hogy bocsánatot kérsz sok mindent nem tehetsz.....bármennyire is szeretnéd folytatni a kapcsolatot. A párod helyében hagynék egy kis időt, hogy rendezzed a gondolataid....ha néhány hónap elteltével is nagyon bizonyítani akarnál akkor adnék esetleg esélyt, de vissza nem fogadnálak.

Anno velem is közölte az exem, hogy lefeküdt a táncpartnerével, mert olyan magányosnak érezte magát és így utólag nagyon megbánta. Egy mosoly kíséretében elköszöntem Tőle.....így utólag helyes döntés volt.

37F

2015. júl. 22. 00:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Hahaha, a tobbiek vicces kommentjeitol en is kifekudtem

de itt van egy kis egyutterzes, mert ha valos az iras, akkor en vagom a temat

Csak nalunk 35N/44F a felallas es en is megcsaltam a paromat. Nem voltam ittas es nem is buliztunk, de igazabol mindegy a reszlet, a korulmeny, SEMMI nem segit es SEMMI nem enyhiti ami tortent.

Nalunk az a kulonbseg hogy en belattam hogy ez qrva nagy hiba volt es a poklok poklat eltuk, hetekig sirtunk de szerettuk egymast, most is szeretjuk egymast es mi dolgoztunk rajta, hogy sikeruljon ujra egyutt es megoldottuk.

A baj a te szituddal, hogy az elmondasod alapjan te nem erzed at ennek a sulyat. Ruhat szaggatva es fejedre homokot szorva kellett volna terden kuszni a baratod ele, hogy mennyira silany ember vagy es megbantad es adjon meg egy eselyt. Ilyenkor az ember, ha nagyon szereti a masikat, hajlamos hogy ad meg egy eselyt. Mint ahogy a parom is nekem es ennek 6 eve es boldogabbak vagyunk mint elotte.

Ti fiatalok vagytok es ez meg nem "hazassag" ugyhogy szerintem tanulj a hibadbol es maskor ne massal vakartasd ha viszket. A mostani palitol meg nyugodtan bucsuzz el, teljesen ertheto ha fiatal ferfi letere nem akar majmot csinalni magabol azzal, hogy veled marad.

2015. júl. 22. 00:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Hehe te kis ribi:) Engem is lecidázhatnál, az sem jelentene semmit!
2015. júl. 22. 01:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Rögtön szakítanék veled.
2015. júl. 22. 09:50
 15/17 anonim válasza:
véletlenül? én esetleg véletlenül elejtek egy poharat, tányért de véletlen nem fekszek le valakivel. És ha csak kicsit voltál részeg akkor tudtál gondolkozni, és tudtad mit csinálsz szóval annyira nem is szereted a pasid. És érezheted is rosszul magad mert ez durva.
2015. júl. 23. 09:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem tudtam magamon uralkodni nagyon izgató volt a pasi :(
2015. júl. 23. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy egy logikusan gondolkodó ember először elgondolkozik azon, hogy egy kóbor numera ér-e annyit, hogy az addigi kapcsolatát eldobja....és nem utólag kesereg a történteken. Igazából az ember akkor szokott nagyon kiábrándult lenni, ha még a szex sem volt igazán jó, mert akkor végképpen becsapottnak érzi magát.

Ez egy tanulópénz volt számodra, kipróbáltad magad. Gondolom a jóképű srácnak egy voltál a sok közül, nem hívott, nem keresett azóta sem, nem táplált túl sok érzelmet feléd. Most hogy kipróbáltad milyen érzés, megfontoltabban fogsz dönteni ha megint elfog a kísértés.

37F

2015. júl. 24. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!