Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Nekem vagy a barátomnak?
Sziasztok!
Orvosira járok, elsőéves vagyok. Azt hiszem normális, hogy sokszor stresszelek. Aggódom, hogy mindent jól beosztok-e, nem járok el délutánonként sehova, csak a barátommal találkozom, meg hát nagyon ritkán a csoporttársaimmal elmegyünk beülni valahova. HA van valami kis problémám, pl. hogy felidegesít egy anyag, akkor az elmondom a barátomnak. Vagy pl. ha úgy érzem nem osztottam be jól az időmet, vagy aggódok, hogy hányas lesz a zh-m. Most azt mondta ezek teljesen lényegtelen dolgok, és ő ezt nem tudja megérteni. Ő nem jár egyetemre, szakközépbe jár, és nem fog továbbtanulni. Azt mondta, keressek magamnak egy olyan barátot, aki ezt megérti, és többet ne beszéljek neki erről, mert ő nem fogja megérteni soha. Ez nekem nagyon rosszul esik. Hiszen szerintem egy párkapcsolatban mindent megosztunk a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!