Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátomnak? L
Külföldön élünk, mindketten tanulunk, jelenleg csak neki van bevétele. Több nyelven is beszélek, de mivel nincs szakmám, nincs esélyem munkát kapni. A McDonald´s-ba meg egyéb hasonló helyekre botrányos a túljelentkezés, ahogy boltokba árufeltöltőnek, valamint szobalánynak is. Millió életrajzom volt már beadva, de semmi.
Az egyetlen, ahová felvennének talán, az a nyilvános WC karbantartó. A barátom nem engedi, hogy ilyen munkára jelentkezzek, mert szerinte ez nekem nem való, ő se vállalna el olyasmit, amit utálna.
A közvetlen megélhetéshez nem kell pénz, van hol laknunk, van mit ennünk, nem nélkülözünk.
Azonban ruháim nincsenek. Egy melltartóm van, egy pár lyukas cipőm, egy legginsem meg pár pólóm. Annyi pénzünk viszont nincs feleslegbe, hogy felújítsuk a ruhatáram.
Ezért akartam akár WC pucolónak is elmenni, elvégre az is munka.
Kinek van igaza? Ti engednétek a barátnőtöknek?
21N, 28F
Meg, ha tudom, hogy közben dolgozik azon is, amire hivatott. De átmeneti munkának csak hogy éppen legyen pénze, nem mindegy mit csinál az ember? Azt nem "engedném" neki, hogy a kukatologatás legyen élete hivatása, de itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!