Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megint szeretem? Vagy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint szeretem? Vagy még nem felejtettem el?

Figyelt kérdés
Régebben volt egy srác akibe nagyon beleszerettem és kiderült hogy ő is szerelmes belém. A problémák ott kezdődtek hogy mi még nagyon kicsik voltunk.(11 évesek) és úgy gondoltam hogy bármennyire is szeretem a járást még nem nekünk találták ki. A másik éven a srác nagyon bunkó lett velem, nem értettem miért, arra gondoltam azért mert nem jártam vele. Aztán elment a suliból hatosztályosba. Azután nem is találkoztunk. Csak amikor én is középsuliba mentem akkor találkoztam vele megint.Tavaly még mindig nagyon szemét volt nem is értettem mi baja van még mindig hisz az egész 5 éve történt. Azóta neki is volt egy csomó barátnője és nekem is barátom. Most egyre inkább érzem hogy valami még köt hozzá. És észrevettem hogy ő is egyre jobban bámul néz és igyekszik a közelembe tartózkodni.Nem tudom hogy mit csináljak!Próbálom elfelejteni de nem megy!És azt se tudom h érez-e valamit még irántam!
2010. márc. 5. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Látszik rajtad hogy azt szeretnéd, ha olyanokat írnánk hogy összejöttök majd, meg van még remény, ő is szeret stb. Gondolom csak bátorsággyűjtésre raktad ki a kérdést, hogy megszólíthasd végre :) Szóval sok sikert, menni fog, ő sem felejtett el, tetszel neki! :D
2010. márc. 5. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Tetszel neki,neked tetszik,csak mind ketten szarosak vagytok. Mosolyogj rá,hátha odajön hozzád :D
2010. márc. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!