Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni! MIt csináljak?
Figyelt kérdés
a barátnőőmnek volt egy régi kapcsolata.. 2hónapos kb.. a gyerek 2x is úgy átbaszta mint a huzat . most velem van 3napja.. és aztmondja hogy neki ez nem megy, mert a régi barátja mindig facebookon lájkolgatja , meg ráír stb. aztmondta nekem a csaj, hogy átgondoltam az egészet, és szeretlek meg minden. Errefel tegnap aztmondta nekem hogy nem megy ez neki, mert mindig eszébe jut az a gyerek.Szerintetek Mit csináljak ? nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem.2011. nov. 18. 15:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem beszélgess ell régi barátjával hogy huzzon a k*rva ann*ába :)) Mond neki h hagyod gondolkodni nem fogod sürgetni :)) Hü*yéskedj a barátnőddel érezze jól magát veled ne csak a szerlmed legyen egyben haverod is :)) Nekünk ez bejött :))
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?14? lesz még sok ilyen ne aggódj:)
3/4 A kérdező kommentje:
már szakított is. Hogy felejthetném el gyorsabban?: /
2011. nov. 19. 10:42
4/4 anonim válasza:
verd meg a csavot,a csajodnak meg mond meg h torolje facebookrol,mit irogat neki meg lajkolja:))),legyel felhaborodva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!