Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok beteg vagy a világ nem normális?
21 éves srác vagyok. Személyiségzavarom van, emiatt sokat szorongok.
A problémám az(ami lehet összefügg a személyiségzavarommal), hogy nagyon-nagyon féltékeny vagyok, és nem tudom ezt kontrollálni. Például: Van egy csaj, és megkértem, hogy kettesben ne találkozzon egyik férfival sem(állítólag a barátjai). Plussz megkértem, hogy tiltsa le a volt szerelmét(plátói szerelem) facebookon. Az előbbibe belement, utóbbiba már nem, egyszerűen nem akarta letörölni, ami engem vérig sértett... "Szakítottam" vele, de a szívem fáj és igazából kell nekem ez a csaj...
SOk barátnőm panaszkodott már, hogy be akarom őt zárni egy "szobába", meg ezek. Ezek szerint én most rossz korba születtem, vagy csak bizalmatlan vagyok, esetleg egyéb?
Vagy ő a makacs, vagy én vagyok nagyon féltékeny, vagy a világ hülyült meg, vagy mind a három.
ELmondanátok értelmesen, előítélet-mentesen és trágármentesen,objektíven, hogy most mi a helyzet és mi az optimális ilyen helyzetekben?
A "Ha az én barátom lennél, már rég kirúgtalak volna" és egyéb dolgokat kérlek hagyjátok, ez nekem komoly probléma, mert a legtöbb lánnnyal nem jövök ki.
"ELmondanátok értelmesen, előítélet-mentesen és trágármentesen,objektíven, hogy most mi a helyzet és mi az optimális ilyen helyzetekben? "
Megpróbálom elmagyarázni... ez nem úgy működik, hogy egy-két dologban elkezdesz jól működni, attól még nem lesz jó párkapcsolatod. Jó párkapcsolatra ugyanis csak egészséges személyiségű emberek képesek. Ezért mondja azt neked mindenki, hogy előbb magadon dolgozz, utána keress társat. Egy társ ugyanis nem képes megoldani a problémádat, csak újabbakat generál. Te magad írod: nem tudod elviselni, ha rendben mennek a dolgok, konfliktusokat generálsz! Gyakorlatilag te magad dolgozol a kapcsolat ellen, amire vágysz. És ez nem fog elmúlni magától. Hidd el, hogy egy JÓ pszichológus nagyon sokat tud segíteni. Persze nem gombnyomásra... évek... de megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!