Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy terhes vagyok és a barátom egyáltalán nem foglalkozik azzal hogy beteg vagyok?
Normalis, hogy rosszul érzed magad, de nem kene felfujnod.
Ha teát szeretnel kérd tőle, ne csak várd. Tudom jobban esne ha magától tenne, de vannak akiknek kulon kell szólni..
De ő nem ilyen, ő mindig is magától csinált nekem reggelit, ha este 10-kor megkívántam a jégkrémet, elment nekem jégkrémet venni(hozzáteszem úgy, hogy szinte könyörögtem neki, hogy ne menjen el csak azért...), kérdezgette hogy kérek-e csokit vagy üdítőt, most meg hirtelen, pont amikor beteg vagyok, semmi..?!
Igen, egyik sem halálos, de nem tudom ha te terhes lennél hogy esne neked, hogy egyáltalán nem foglalkozik veled a párod
ha azota fura, miota gyereket varsz, akkor van okod aggodalomra.
ha nem akkor felhivhatod, hogy hozzon hazafele citromot a teadba, vagy mentolos cukorkat, orrcseppet stb
amire szukseged van:)
de ha sulyosbodnak a tuneteid mindenkeppen menj orvoshoz nehogy gond legyen.
es ne magyarazz be sok mindent magadnak. gondolom biztos vagy a kapcsolatotokban azert mesz hozza es vallalsz kozos gyereket. ugyhogy probalj nem idegeskedni, az lehet jobban arthat a magzatnak mint az orrfujas.
(remélem nem mondtam hulyeseget, a terhessegben nem vagyok otthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!