Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy terhes vagyok és a barátom egyáltalán nem foglalkozik azzal hogy beteg vagyok?
Nos, irtam lelepett a terhességem elején épp nem foglalkozott velem, megis tuleltem.
Ha meg lázas vagy miért nem mentél orvoshoz?
Ne haragudj hogy ezt írom, de túljátszod a dolgokat. Attól, hogy terhes vagy, ugyanolyan cselekvőképes nő vagy, ha megfáztál és lázas vagy, akkor orvoshoz kell menni, nem otthon a hattyúk halálát előadni a párodnak, mert ez inkább idegesítő, mintsem cuki meg elviselhető dolog.
Valószínűleg már azért ment a haverjához, mert annyira megunta, hogy minden apróságért, mint az orrdugulás stb, egyből ágynak esel.
Kapd már össze magad! Iszonyat el vagy kényeztetve..
Én is voltam terhes, voltam náthás, megnyugodhatsz, mert túl lehet élni egyedül is..
Nem tudom miért ilyen egyoldalúak a válaszok.
Szerintem teljesen normális az lenne, hogy igen, ha beteg a párom ott vagyok mellette, ha kell. Az a minimum, hogy megkérdezem, hogy hozzak-e valamit, egy teát főzzek-e, tudok-e valamit segíteni...
Szerintetek tényleg normális, hogy ehelyett valakinek a vőlegénye átmegy a haverokhoz, mondván úgy sem tud mit csinálni?
Ha meg sem kérdezi, honnan tudná, hogy tud-e tenni valamit? Ha nem is tud, nem azt mondom üljön az ágy mellett (bár betegen, ágyban fekve az is jól esik), de legalább legyen a közelében (otthon), és ha bármit szeretne a beteg párja ott tudjon lenni rögtön. Főleg ha még terhes is, egy megfázás is sokkal komolyabb probléma.
Miért arra asszociáltok rögtön, hogy ő eljátssza a hattyúk halálát, ami tök idegesítő, ezért menekül a párja? Ez is lehetséges, de ennyiből nem kéne rögtön erre gondolni szerintem.
Kérdező: Szerintem nyugodtan szólj a párodnak, hogy "Kérlek főzz nekem egy teát" és utána mond, hogy milyen jól esett neked a tea, meg hogy hozott, meg köszönd meg, hátha ezután kedvet kap a kedveskedéshez. :) Ha meggyógyultál mindenképp beszélj a férjeddel, mond el neki hogy ő hogyan érzi a kapcsolatotokat, hogyan viszonyul a gyermekváráshoz, hozzád, megváltozott-e vmi... stb. És mond el te is, hogyan látod hogyan érzed. Valami oka biztos van. Sok sikert, és boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!