Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te szakítanál a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szakítanál a pároddal azért mert a fogkrémes tubust nem zárja vissza fogmosás után?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Jobb, mintha nem használna fogkrémet:) Nem szakító ok, de valószínűleg emlékeztetném minden alkalommal, hogy már megint én tekertem rá a kupakot. Előbb-utóbb valamelyikünk megunja. Mindenkinek van hibája, de ezzel még együtt lehet élni.
2015. júl. 14. 14:23
 12/20 Girgoy ***** válasza:

Ez valami tesztkérdés, mert elolvastad a Spílhóznit?

Egyébként persze, hogy nem, hülye kérdés, ez max egy lavina kezdete, de csak akkor válóok, ha semmi mást nem lehet megbeszélni. Ha nem tekeri rá, de egyébként ha nem egy fogkrémet használtok, a kiszáradt fogrém max. a párodnak okoz közvetlen problémát. Általában pedig van egy rahedli ilyen kisebb jelentőségú probléma, hülye szokás, amit egyszerűen csak el kell viselni egy párkapcsolatban. Nem kell emiatt az agyára menni másoknak. A fontosabb problémákat meg kell beszélni, meg kell oldani, nem szabad a szőnyeg alá seperni, de ez tipikusan szerintem olyan szintű a fogrémmel, ami felett szemet lehet hunyni. Max. veszel magadnak egy másik krémet ha ugyanazt használtátok eddig, de slussz. Nem kell midnenen veszekedni, mert akkor hol jön be a türelem?

2015. júl. 14. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát persze. Azonnal! Hát mégis mit képzel magáról az ilyen ember?? Kiszárítja a fogkrémet?? Te jóságos ég! Vérlázító!
2015. júl. 14. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem szakító ok, de készülj fel akárhányszor szólsz is neki, nem fog változni ez ügyben! Ha szereted őt fogad el így, ilyennek.Mond azt magadnak amikor viisszacsavarod helyette , hogy'ő ilyen és kész, így szeretem'.

Ha nem szereted, akkor nem csak ez a tulajdonsága fog később idegesíteni, hanem nagyon sok más is.

Ha pedig kérdező te vagy az ,akivel emiatt szakítottak, akkor örülj neki, mert nem ő volt az igazi:))

2015. júl. 14. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Én azért szoktam veszekedni, hogy tekerje már le.
2015. júl. 14. 17:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Ti se a Monika sóbol gyüttök.

Ha igy haladtok tovább még mehedtek oda is

2015. júl. 14. 17:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Irigylem a problémádat.

Én ilyen fogkrémet használok: [link]

Próbáld ki, ennél nem baj, ha nem zárja vissza.

2015. júl. 14. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem zárja vissza a fogkrémes tubust?

Mint az állatok. Tisztára, mint az állatok, én mondom!

Pfff....

2015. júl. 14. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
igen, tavoltartasi vegzest is kernek.
2015. aug. 22. 18:40
 20/20 Bajer ***** válasza:
Nem szakítanék vele, tudniillik nem szoktam fogat mosni, így nem zavar ha beszárad a fogkrém.
2015. szept. 4. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!