Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is ilyen?
Nem vagyok kövér, jó bem vagyok modell vékony, de azért duci sem.
Több mint fél éve rendszeresen tornázom, észre is vettem a változást, meg mások is kivéve a páromat.
Már kezd kockásodni a hasam (persze azért van mit tökéletesíteni még), de ahelyett, hogy bíztatna mindig azt mondja, hogy kövér vagyok, mert sokat eszem és nem mozgok eleget.
Ebből persze egyik sem igaz... csak ugye a tökéletes alakot nem tudom elérni ennyi idő alatt...
Annyira elveszi ilyenkor a kedvemet, sírni tudnék...
Ő sem egy tökéletes alkat.. elég nagy pocakja van. De ő így tökéletes...
Minden férfi ekkora bunkó? Vagy csak nekem sikerült ilyet kifognom?
Mindegy hogy néz ki a lány, a pasitól ez taplóság, akárhogy is:
"de ahelyett, hogy bíztatna mindig azt mondja, hogy kövér vagyok, " - kövér... de azért dugni dugja.
Ezért bunkó.
"Ferike, ott buzulsz az edzőteremeben ahova 80 IQ fölött be se engedik az embert"
Koma, te egy nagyon irigy, felszínes, és frusztrált ember lehetsz. Írd le, mi a konkrét problémád, miben van szükséged segítségre.
Mindegy, milyen a kérdező testalkata- nem szépségverseny ügyében kért tanácsot.
A pasija, aki csak gonoszságból beszólogat neki: bunkó - és csak az önértékelését akarja levinni.
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget.
Nem gondoltam, hogy veszekedés lesz ebből a kérdésből.
Valóban a kérdésben nem ez szerepel, de örömmel fogadtam, hogy segíteni próbáltak, hogy hogyan tudnám tökéletesre formálni az alakomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!