Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is ilyen?
Nem vagyok kövér, jó bem vagyok modell vékony, de azért duci sem.
Több mint fél éve rendszeresen tornázom, észre is vettem a változást, meg mások is kivéve a páromat.
Már kezd kockásodni a hasam (persze azért van mit tökéletesíteni még), de ahelyett, hogy bíztatna mindig azt mondja, hogy kövér vagyok, mert sokat eszem és nem mozgok eleget.
Ebből persze egyik sem igaz... csak ugye a tökéletes alakot nem tudom elérni ennyi idő alatt...
Annyira elveszi ilyenkor a kedvemet, sírni tudnék...
Ő sem egy tökéletes alkat.. elég nagy pocakja van. De ő így tökéletes...
Minden férfi ekkora bunkó? Vagy csak nekem sikerült ilyet kifognom?
Én nem kérek képet, mert van barátnőm, úgyhogy én nem szoktam a farkamat verni.
A barátod bunkó, - róla se küldjél képet, - mellékes, de ő valami testépítő bajnok?
Aki kilókban méri a barátnőjéhez való viszonyát, az bizony tuskó. Ha erdőbe megy, szólj neki: fütyüljön, nehogy kivágják.
#20 vagyok
a küldött információk birtokában új válasz :)
nem minden férfi ekkora bunkó
valószínű nem csak neked sikerült ilyet kifognod
jól nézel ki, ha ezt és a befektetett munkád a párod nem tudja értékelni akkor nem érdemel meg
Sajnos nem csak a tied ilyen :( bár szerencsére már változott, mikor kezdtek önértékelési problémáim lenni....
szóval én 163 cm és 49 kg voltam. Volt hogy szerelmeskedés közbe elfáradtam... erre megjegyezte, hogy többet kellene erősítenem :(
miközben én jártam heti 2szer edzésre(karate)...Ő meg a 117 kg-jával, 185 cm-rével, pocakjával semmi sport....
párszor még tett ilyen megjegyzéseket.... de lassan kezdte észre venni, hogy nem jó poén, és én nem vagyok vevő erre.... ráadásul híztam 3 kg-ot is....
beszélje vele erről! lehet hogy többször is kell. De ha szeret, akkor meg fogja érteni.... ja és bármi sértőt mondj, te mindig csak kedvesen fordulj felé.... mutass példát, hogy hogy kellene neki!
nálunk ez bejött :)
sok sikert!
Köszönöm szépen a sok választ!
Mindenképpen beszélni fogok vele, ha tesz még megjegyzéseket... :)
A 25 os valaszolonal figyeljetek mar a parametereket
Csaj 163 centi 4x kilo
Pasi 185 centi 117 kilo /aki ugy beszel/t/ a csajaval mint a kutyaval/
Elottetek van e a kep?
Szerelmi kapcsolat :-) :-)
" Én nem kérek képet, mert van barátnőm, úgyhogy én nem szoktam a farkamat verni."
Koma, ha hallgatsz, bölcs maradsz. Fogalmad sincs, ki vagyok, és miért így kértem a képet, hogy edzés előtt, és edzés után 10 perccel. Ez nem baj, nem kell hozzá értened, csak akkor maradj csendben, figyelj és tanulj.
Nem a farkamat verem rá, hanem elmondok pár dolgot a kérdezőnek, amiket egy belvárosi edzőteremben súlyos ezresekért mondanának el.
Néha tényleg az az érzésem, hogy a regisztrációt valamiféle intelligenciateszthez kellene kötni...
Kérdező, írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!