Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is ilyen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, jó bem vagyok modell vékony, de azért duci sem.

Több mint fél éve rendszeresen tornázom, észre is vettem a változást, meg mások is kivéve a páromat.

Már kezd kockásodni a hasam (persze azért van mit tökéletesíteni még), de ahelyett, hogy bíztatna mindig azt mondja, hogy kövér vagyok, mert sokat eszem és nem mozgok eleget.

Ebből persze egyik sem igaz... csak ugye a tökéletes alakot nem tudom elérni ennyi idő alatt...

Annyira elveszi ilyenkor a kedvemet, sírni tudnék...

Ő sem egy tökéletes alkat.. elég nagy pocakja van. De ő így tökéletes...

Minden férfi ekkora bunkó? Vagy csak nekem sikerült ilyet kifognom?

2015. júl. 13. 22:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

172/62kg

2015. júl. 13. 23:30
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo egyaltalan nem kover, igenyes es latszik rajta, hogy foglalkozik a testevel, a pasija egyszeruen csak bunko. Irtad, hogy neki nagy hasa van, talan rosszul erzi magat emiatt es azt szeretne elerni, hogy te is rosszul erezd magad a borodben, igy tart maga mellett.
2015. júl. 13. 23:37
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy csak gonoszkodik. Mondjuk elég rossz poén.

Nem vagy se túl vékony, se kövér. Nem lehet sok felesleged szerintem, csak minimális. Én nem cikiztem a volt feleségem amikor tornázott, és mozgott. Örültem, hogy ad magára. Engem nem zavart, nem volt előtte sem annyira húsos, bár én úgy is szerettem amikor volt rajta egy kis felesleg, jól állt neki, nem bántottam miatta. Fontosabb volt, hogy jól meglegyünk, minthogy ilyenekkel foglalkozzak. ;)

2015. júl. 13. 23:45
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Dobhatod azt a képet!
2015. júl. 13. 23:53
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Küldheted ide is a képet :D
2015. júl. 13. 23:55
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Én is kérnék egy képet.

Egyébként megtanultam már, hogy az, hogy ki mennyire dagi esetleg az nem mond el semmit. Én ugyan nem vagyok egy vékony gyerek, de masszív és kifejezetten gyorsan futok pl. Ha valaki lát egy meccsen el sem hiszi miket érek el, de sajnos fogyni nem tudok pedig nem is eszem sokat, csak amennyi jól esik és a heti 3-4-5 sport sem elegendő a fogyásra nálam.

2015. júl. 14. 00:45
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
enis kerek képet!!
2015. júl. 14. 01:42
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet. Lehetőleg edzés előttről és edzés után 10 perccel. Adok pár tippet.
2015. júl. 14. 01:42
 19/34 omba ***** válasza:
89%

"Annyira elveszi ilyenkor a kedvemet" - egy PÁR, az nem ezért van.

A 172/62 ből kiindulva inkább csinos lehetsz, de a fontosabb az, hogy ha ez neki nem OK, akkor lépjen le.

Annyit látok az egészből, hogy te komolyan veszed, ő meg egy önbizalom, önértékelés nélküli zombit akar maga mellé, alá - mert a szexben azért kellesz, ugye?

2015. júl. 14. 07:16
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

ha valóban látszik rajtad hogy csinos vagy akkor szerintem csak viccelődik veled mintha valaki azt mondaná kate mossnak hogy dagi

ha teljesen nyilvánvaló hogy nem igaz amit mond akkor nem kell magadra venni

az más kérdés hogy mi értelme ezzel viccelődni

ha még áll az ajánlat kérném a képet :)

2015. júl. 14. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!