Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom legjobb barátja hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom legjobb barátja hajt rám. Megmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Párom előtt is viccelődött velem kapcsolatos apró dolgokkal, persze a barátomnak ez nem tetszett, de semmi konkrét nem volt. Két hete ráírtam a barátjára, adjon tanácsot, mit adjak ajándékba a páromnak. Gyűjtők, és ő tudja a bizonyos terméktípust, mi az aktuális kedvenc mostanában.

Elkezdtünk beszélgetni, de már egyre hosszabb leveleket ír, egyre félreérthetőbb, és szerete találkozni. Fotózás a régebbi hobbija, szeretne képeket rólam. Erről a párom is tud. Ő mondta, hogy a barátja félaktokat szeretne rólam.

Nekem rosszul esik, hogy így elárulja a barátomat, ha ez a fickó mást is akarna.

Engem csak a párom érdekel. De nem akarom megbántani, és hogy elveszítsen egy régi barátot.

Már arra is gondoltam, hogy a párom tud a levelezésről, és csak próbára akarnak tenni engem.

27 nô

2015. júl. 13. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért nem szóltál neki eddig, hogy állítsa le magát? Ha szóltál, és nem változott a helyzet, akkor miért nem szóltál a barátodnak?

Én ezekkel próbálkoznék a helyedben, ebből lehet a legkisebb probléma meglátásom szerint.

2015. júl. 13. 02:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Mert kíváncsi vagyok, mit is akar. Lehet, nem is akar semmit. Csak azért gyanús a dolog. Konkrétan nem állíthatom le, mert ô se mondott semmi konkrétat.

Én van bennem egy kis nyomozós hajlam. Kideríteni 😊

Nem az esetem a pasi, és csak egy esetem van, és az a párom.

2015. júl. 13. 02:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó nagy pofára esés lesz ebből, ha a kanod fülébe jut..
2015. júl. 13. 02:26
 4/10 anonim ***** válasza:

77%, jó nagy bunkó vagy, így beszélni egy nővel...

Kérdező, kicsit beszélgess még a baráttal, és ha tovább próbálkozik, szerintem mond el a párodnak.

Ha Te korrektül állsz a kapcsolathoz, nézel ajándékot a párodnak, gyűjtesz is rá, és ilyen pontosan próbálsz utánajárni, mit szeretne, akkor elvárhatod jogosan, hogy Téged is korrektül kezeljenek ebben a kapcsolatban, és ebben egy ilyen szaralaknak nincs helye, mint a "barát".

Csak fontos, hogy légy biztos abban, amit akar a barát, de légy diplomatikus, ne kacérkodj vele csak azért, hogy ez kiderüljön.

Én a barátod helyében kiakadnék ezen, és megszakítanám a kapcsolatot egy ilyen emberrel.

2015. júl. 13. 05:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha a párod tud a levelezésetekről akkor ott röhögnek rajtad,ha nem akkor meg nem a barátja az a gyerek.

Az le akar fektetni ez egyértelmű.Nagyon naív vagy.

Nem kell többet válaszolni neki.

2015. júl. 13. 07:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy a párod -ha annyira jó barátja- ismernie kell a barátját, h mire hogy reagál.. és nem veszi észre, h mi folyik? :) Nekem ez gyanús kissé.
2015. júl. 13. 07:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem nyomozgatni kell kérdező, hanem rákérdezni, hogy most ez mi, mert te úgy érzed mintha barátkozáson/segítésen kívül mást is szeretne tőled, és nem akarsz félreértéseket.
2015. júl. 13. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:

"Mert kíváncsi vagyok, " - ne legyél kíváncsi, azt írod:

"Engem csak a párom érdekel. "

Az nem megbántás, hogy lekevered a fotózási vágyait, meg a nyomulást rád.

2015. júl. 13. 09:13
 9/10 omba ***** válasza:

Hajt rád?

Ha nem kamionos, ne aggódj!

Ezt azért nem érem:

"Ő mondta, hogy a barátja félaktokat szeretne rólam.

Nekem rosszul esik, hogy így elárulja a barátomat,"

A barátod barátja azt mondta a barátodnak, hogy félaktokat szeretne rólad, ő erre közvetíti ezt neked.

Hol itt az árulás?

2015. júl. 13. 11:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azóta rájöttem, hogy ez a pasi íncselkedő típus, szereti kicsit a barátom vérét is szívni, de csak a szája jár :-)

2016. febr. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!