Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom legjobb barátja hajt rám. Megmondjam a páromnak?
Párom előtt is viccelődött velem kapcsolatos apró dolgokkal, persze a barátomnak ez nem tetszett, de semmi konkrét nem volt. Két hete ráírtam a barátjára, adjon tanácsot, mit adjak ajándékba a páromnak. Gyűjtők, és ő tudja a bizonyos terméktípust, mi az aktuális kedvenc mostanában.
Elkezdtünk beszélgetni, de már egyre hosszabb leveleket ír, egyre félreérthetőbb, és szerete találkozni. Fotózás a régebbi hobbija, szeretne képeket rólam. Erről a párom is tud. Ő mondta, hogy a barátja félaktokat szeretne rólam.
Nekem rosszul esik, hogy így elárulja a barátomat, ha ez a fickó mást is akarna.
Engem csak a párom érdekel. De nem akarom megbántani, és hogy elveszítsen egy régi barátot.
Már arra is gondoltam, hogy a párom tud a levelezésről, és csak próbára akarnak tenni engem.
27 nô
Miért nem szóltál neki eddig, hogy állítsa le magát? Ha szóltál, és nem változott a helyzet, akkor miért nem szóltál a barátodnak?
Én ezekkel próbálkoznék a helyedben, ebből lehet a legkisebb probléma meglátásom szerint.
Mert kíváncsi vagyok, mit is akar. Lehet, nem is akar semmit. Csak azért gyanús a dolog. Konkrétan nem állíthatom le, mert ô se mondott semmi konkrétat.
Én van bennem egy kis nyomozós hajlam. Kideríteni 😊
Nem az esetem a pasi, és csak egy esetem van, és az a párom.
77%, jó nagy bunkó vagy, így beszélni egy nővel...
Kérdező, kicsit beszélgess még a baráttal, és ha tovább próbálkozik, szerintem mond el a párodnak.
Ha Te korrektül állsz a kapcsolathoz, nézel ajándékot a párodnak, gyűjtesz is rá, és ilyen pontosan próbálsz utánajárni, mit szeretne, akkor elvárhatod jogosan, hogy Téged is korrektül kezeljenek ebben a kapcsolatban, és ebben egy ilyen szaralaknak nincs helye, mint a "barát".
Csak fontos, hogy légy biztos abban, amit akar a barát, de légy diplomatikus, ne kacérkodj vele csak azért, hogy ez kiderüljön.
Én a barátod helyében kiakadnék ezen, és megszakítanám a kapcsolatot egy ilyen emberrel.
Ha a párod tud a levelezésetekről akkor ott röhögnek rajtad,ha nem akkor meg nem a barátja az a gyerek.
Az le akar fektetni ez egyértelmű.Nagyon naív vagy.
Nem kell többet válaszolni neki.
"Mert kíváncsi vagyok, " - ne legyél kíváncsi, azt írod:
"Engem csak a párom érdekel. "
Az nem megbántás, hogy lekevered a fotózási vágyait, meg a nyomulást rád.
Hajt rád?
Ha nem kamionos, ne aggódj!
Ezt azért nem érem:
"Ő mondta, hogy a barátja félaktokat szeretne rólam.
Nekem rosszul esik, hogy így elárulja a barátomat,"
A barátod barátja azt mondta a barátodnak, hogy félaktokat szeretne rólad, ő erre közvetíti ezt neked.
Hol itt az árulás?
Köszönöm a válaszokat!
Azóta rájöttem, hogy ez a pasi íncselkedő típus, szereti kicsit a barátom vérét is szívni, de csak a szája jár :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!