Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj vele? Fiúk ti mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj vele? Fiúk ti mennyi időt szerettek a párotokkal lenni?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja jöttünk össze, január óta ismerkedtünk. Nagyon szeretem és szeretek vele lenni, de én sokkal több időt szeretnék vele lenni. Eddig nem sokszor tudtunk talákozni, mert Pesten lakik és korábban ott dolgozott. Most az utóbbi 1 hétben hazajött Debrecen mellé, és kb. 10 km-re van tőlem, de még így is csak kétszer találkoztunk. Ráért volna a többi napon is és amikor szóltam neki hogy ma találkozzunk, akkor nemet mondott pedig ráért egész nap. Most velem van a baj? Az eddigi 3 hónapban is csak néhányszor találkoztunk, pedig sok alkalma lett volna.
2015. júl. 11. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Na de most akkor mennyi az a néhány? Kicsit pontosítanál, hogy milyen gyakran találkoztok, mennyit találkoztatok eddig? Mert a kérdésedben konkrétan csak az szerepe, hogy az elmúlt egy hét során kétszer találkoztatok már, de te így is hisztizel, hogy tölthetné veled minden idejét.

Ne ess túlzásokba, három hónapja vagytok együtt, semmi jogod elvárni tőle (egyébként később sem), hogy minden idejét rád fordítsa. A legtöbb normális, nem kapcsolatfüggő embernek megvan a saját világa, és szüksége van némi szabadságra. Inkább te is foglald el magad más dolgokkal, találkozz a barátaiddal (remélhetőleg nem a párod körül forog az egész életed), foglalkozz a hobbijaiddal, stb., és ne azt lesd, hogy mikor szólhatnál neki, hogy ha úgyis ráér, akkor kötelező találkoznotok.

2015. júl. 11. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Nekem arra mindig van időm, amire azt akarom, hogy legyen időm.

Bocsi.

Minden pasi így működik. Nyomjuk a hülye dumákat meg a kifogásokat, hogy ezért meg ezért nem lehetünk veled több időt, általában a családra fogjuk hogy család-centrikusnak tűnjünk, na meg a melóra és a tanulásra. Közbe meg ismerkedünk és csetelünk olyan csajokkal, akik érdekesebbek mint azok a lányok, akik leállnak lelkizni az első randin, 1 hét alatt szétteszik a lábukat és állandóan velünk akarnak lenni...

Azok a pasik akikből még nem halt ki a vadászösztön ő akarja meghódítani a vadat. Aki pedig az ilyen pasira rátelepszik és vele akar lenni 0-24-ben annak Pá!

Bocsi. Tényleg. :/ Következő pasinál maradj titokzatosabb és nem kerülsz ilyen helyzetbe.

2015. júl. 11. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem. Ha az első hónapokban nem akar minél több időt veled tölteni, akkor ez később csak még rosszabb lesz. Lehet, hogy egy magányos farkas, ahogy az első írja, akinek minden fontosabb, mint a kedvese, lehet, hogy a titokzatoskodó, taktikázó nőkre bukik, ahogy a kettes írja, lehet, hogy más oka van, de az biztos, hogy nem vágyik annyira a te közelségedre, mint te az övére.
2015. júl. 11. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy nem feküdtem le vele, szóval "nem tettem szét neki a lábam azonnal" ahogyan a 2-es fogalmaz.
2015. júl. 11. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Akkor visszafogom magam. Bár szerintem ha az ember szeret valakit, akkor arra vágyik, és ha korábban nem volt sok ideje és szeptembertől sem lesz sok ideje találkozni a párjával( Szegedre költözök majd), akkor annak nem kellene minden szabadidejét kihasználnia a párjával? Én ezt eddig így gondoltam, cáfoljátok meg ha nincs így.
2015. júl. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!