Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én imádok olvasni, de a barátom utál és sajnálja tőlem az időt amíg olvasok. Mit lehet tenni?
A könyveket drágának tartja, könyvtárba utál járni (rossz élmények a szakdolgozata miatt), a laptopon való olvasás pedig bántja a szemét.
Próbáltam felkelteni az érdeklődését, fiúsabb könyvekkel: Sorstalanság, 1984, Huckleberry Finn, Indul a bakterház, Zabhegyezők, Legyek Ura. Filmadaptációkkal is próbálkoztam... Hiába.
Nem akarom mindenáron hogy olvasson, csak szeretném ha megértené, hogy én mennyire szeretek, és ne duzzogás legyen belőle, ha olvasok.
Úgy E-book párti, hogy azt hangoztatja, hogy a hagyományos könyvek már kimentek a divatból, és hogy egy csomó helyen lehet kalóz-verziót letölteni, nem érti, miért költöm a pénzem könyvekre.
Utoljára akkor olvasott, amikor a diplomájához kellett neki nyelvvizsga és ahhoz töltött le e-bookos könyveket.
Elég nagy a különbség köztetek, értékrend különbség, amin nem lehet változtatni :S Miben egyeztek? Miről beszélgettek?
Mióta vagytok együtt?
Nálunk úgy megy: én olvasok bármit/nézek valami videót amit tudom hogy nem érdekeli őt, addig ő xboxozik, motrot szerel stb. De ez nem megy a közösen töltött idő rovására és nincs erőltetés!
Nálunk se rajong a barátom a könyvekért, kivéve egyet: Star Wars, ezeket elolvasta A-Zig többször, de mást nem igazán, viszont nem is erőltetek semmit, nem ilyen beállítottságú és kész.
Ha nem éltek együtt akkor valószínű az zavarja hogy az együtt töltött időből vesz el ez, hogy kötelezőnek tartod minden nap olvasni x oldalt tehát van egy menetrended amin nem szeretsz változtatni. Ő lehet szervezne valamit, de tudja hogy közbeszól ilyesmi. Esetleg próbáld meg hogy akkor olvasol amikor nem vagytok együtt és olyankor amikor tudod hogy nem fogtok beszélni épp szóval semmibe nem zavar bele, és amikor együtt vagytok addig leteszed a dolgot és majd másnap folytatod, teljes figyelmet áldozol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!