Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a barátommal 4 honapja járunk, de szerelmet vallott az exének, amit én megtudtam! Mikor megtudtam, azt mondta, hogy megbánta, és sajnálja, én kellek neki. nem tudom, hogy igazat mond-e!?
Szia!
Én is épp ilyen helyzetben vagyok , viszont még nem történt meg a szerelmi vallás. Párommal 4 hónapja vagyunk együtt , az exét velem csalta meg. Azok után a lány képes barátjának tekinteni őt , így jóban vannak. Küldözgetik egymásnak az sms-t , Facebookon beszélgetéseket folytatnak le , amiről tudok , csak azt nem , hogy mik állnak benne. Rengeteg veszekedésünk is volt miatta , aztán megegyeztünk , hogy folytatjuk a kapcsolatunk tovább az exe nélkül , vagyis , hogy többet nem beszélnek. Errefel , múlthéten megkérdeztem , ugy-e még mindig beszéltek , válasza : hát különösebben nem , de ha ír jól elbeszélgetünk. Nekem van egy olyan érzésem , hogy , bármikor összejönne vele , ha a lány vevő lenne rá , viszont ő egy nagyon rendes lány , ismerem , és még a barátomat fenyegette volt meg , hogy ha kimer velem cseszni , vele gyűlik meg a baja.
Én azt tanácsolom , hogy ülj le és beszéld meg a pároddal , ha egy szikra is azt sugallja , hogy hazudik , vagy , hogy nemtudsz nek itöbbet hinni , akkor felejtsd el. Saját magad teszed tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!