Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idegroham kerülget. A barátom kikészít. Megzakkant? 19L
A barátomnak van egy lány ismerőse. Mert állítása szerint csak egy ismerős.
A minap a barátnőm látta őket beszélgetni, (pedig kértem, hogy hanyagolja a csajt) és szerinte igencsak látszott a barátomon, hogy tetszik neki. Olvadozva nézett rá. Megölelte, megpuszilta, el se akarta engedni.
Nagyon felment a pumpa, azt hittem felrobbanok. A barátnőm teljesen megbízható, szóval 10000%, hogy ez történt. Mellesleg már több embertől hallottam, hogy igen jóban vannak, igen jókat csevegnek kettecskén.
Tegnap nem bírtam magammal és belenéztem a telefonjába.
Sosem töröl semmit, mivel levan kódolva a telefonja. De ilyen grafikus izét kell berajzolni, amit már rég "kilestem".
Na most, mostanság nem írt neki semmit, vagyis mióta kivertem a balhét egyszer, de azelőtt sok erotikus töltetű sms-t váltottak, azaz a barátom irogatott neki mindenfélét. Hogy szép, meg csinos, pedig nem egy nádszál csaj... Meg szexi, felizgatja, olyan jól néz ki...Meg de jó lenne vele, miket csinálnának, lefeküdne e vele?, mert ő (a BARÁTOM) nagyon szeretné.
A barátom 21 éves. A csaj kb. 24-25 lehet. K u r v a ideges vagyok.
Mi a s z a r t eszik rajta? Én egy áltagos csaj vagyok, ez igaz, de az a csaj meg olyan... Nőies, de nem vézna...Én meg igen. A pofám leszakad, hogy mellettem egy ilyen nőre gerjed. Bolond???
Ez csak valami hülyeség nála ugye? Mert a barátnőm szerint, aki elég tapasztalt, úgy néz rá, mint aki majd felfalja...
Adjatok tanácsot. Amúgy mostanában nem írt neki semmit. Sosem töröl ki semmit, szóval tuti.
elveszett,a farka gondolkozik helyette
állítsd válasz út elé,ha szerinted érdemes
A második válaszolóval értek egyet leginkább.
Esetleg te is keress egy fiút, akivel jól kijössz és beszélgess, találkozgass vele. Ez?
Sajnálom...
Ha szakítasz vele, csak rögtön egyenes utat adsz neki a másik csaj felé, amit nem érdemelne meg.
Rakd ki amég nem csal meg és nem sérül jobban az önértélésed! Szerintem csak megakarja fektetni majd kiadja az útját. Bejön neki hogy idősebb nála, ebben a korban még ez olyan "kihívás".
Lépj le és hagyd ezt a kettőt..
Szakíts! Nem csak a megcsalás miatt, hanem eleve azért, mert ebből a kapcsolatból hiányzik a bizalom és az őszinteség. Ha alapból jó lenne minden, nem lenne erre szükség.
Az, hogy mit eszik rajta, legyen mindegy. Ha a világ legszebb nőjével csalna meg, olyan tökéletessel, ami már talán nem is létezik, az ugyanúgy megcsalás lenne, mint amikor egy zsíroshajú, pattanásos balnát gyűr maga alá.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!