Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módszer idegrohamok ellen?
Gondolja arra, hogy a férjed ember. Meg elvileg te is, ezért nem viselkedünk állat módjára.
Én nő vagyok, de ha a férjem kezdene el ordítozni velem, a 2. alkalommal megkérném, hogy pakoljon. Első alkalommal csak kérném, hogy beszéljen normálisan.
Gondolja arra, hogy egy kapcsolat alapja a tisztelet és a megbecsülés. Lehet szavakkal bizonygatni, hogy te tiszteled meg szereted, csak amikor ordítasz, azonnal hiteltelenné válsz, mert olyankor hol marad a tisztelet?
Lehet haragudni átmenetileg valami miatt, lehet dühösnek lenni, de nem lehet kifordulni magadból.
Szerintem az már haladás, ha te magad is belátod, hogy túlzásokba esel. Ez az első lépés. A második pedig az, hogy minden pillanatban emlékezel arra, hogy emberek vagytok.
Ha egyedül nem megy, akkor pszichológussal...
Szerintem a központi idegrendszert kell erősiteni
ha megiszod citromfű tea , b-vitaminok , magnézium kapszula .
1. Rendszeres sex
2. Józanito pofon (neked vagy a férjednek,ahogy jonak látjatok)
Egyszer olvastam arról, hogy miért is kiabálunk.
Nem részletezem, a lényeg annyi, hogy azért mert a lelkünk nagyon távol van a másik lelkétől. A szerelmesek fél szavakból és suttogásból is értik egymást, hiszen lelkileg nagyon közel vannak.
Gondold végig, hogy nem lenne-e az megoldás, hogy egy kicsit többet és máshogy törődjetek egymással.
Ha így ki tud borítani a férjed, akkor feltehetően nem a szeretet az első ami eszedbe jut amikor rágondolsz.
Ha nehéz az élet a férjeddel, akkor is te választottad szabad akaratodból. Nyilván azért, mert több jó tulajdonsága volt, mint rossz.
A szeretet azt jelenti, hogy elfogadod a hülyeségeit is. Ha erre képtelen vagy, és ezért ordibálsz, akkor sajnos az azt jelenti, hogy nem szereted.
Erre is gondolj, amikor kiabálsz. És próbálj inkább a jó tulajdonságaira koncentrálni. Ne azt nézd, mit csinál rosszul, hanem azt, hogy mit jól. Akkor is, ha éppen nem tetszik, amit csinál vagy mond.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!