Gyerekverés. Szerintetek is ez a legjobb módszer?
Apám meg van győződve erről..össze is vesztek ezen anyámmal, mert ő meg nem akar verni.
Apám már évek óta ver és üvöltözik velem, ha nem azt csinálom amit kell.Tegnap próbáltam vele erről beszélgetni, de idegbeteg módon válaszolt:"Akkor szerinted hogyan neveljelek?" Ez normális viselkedés?
Felőlem mondhatjátok, hogy biztos sok a stressz a munkája miatt, de én ezt nem hiszem el.
Ha elfogynak az érvek, jön az ököl.
Kérdezd meg a papit, nem tanultak-e Makarenkóról.:-)
És ha verekedni akar, menjen a kocsmába, ahol hasonló súlycsoportúak vannak. Csak egyszer ütöttem meg az egyik fiamat és még most 60 év után is bánom.
Mennyi idős vagy?
Gondolom először volt a kérés, könyörgés, szobafogság, jutalommegvonás, utoljára meg a verés. Mi lenne, ha szót fogadnál?
NEM! igazából az lenne a legjobb, ha soha nem kéne testi fenyítésre szorulni sem a szülőnek sem a gyereknek... csakhogy vannak helyzetek és emberek, amikor és akiknek más nem használ.....
de apudnak ebben a felállásban nincs igaza.
14 éves vagyok, de mint említettem már régóta ver (kb. 6 éve).
"Gondolom először volt a kérés, könyörgés, szobafogság, jutalommegvonás, utoljára meg a verés."
Nem egészen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!