Gyerekverés. Szerintetek is ez a legjobb módszer?
Apám meg van győződve erről..össze is vesztek ezen anyámmal, mert ő meg nem akar verni.
Apám már évek óta ver és üvöltözik velem, ha nem azt csinálom amit kell.Tegnap próbáltam vele erről beszélgetni, de idegbeteg módon válaszolt:"Akkor szerinted hogyan neveljelek?" Ez normális viselkedés?
Felőlem mondhatjátok, hogy biztos sok a stressz a munkája miatt, de én ezt nem hiszem el.
Már sokszor el akartak válni, de végül nem tették meg.
Apám sokat keres, és ha anyukámra maradna a 3 gyerek, akkor elég nehezen élnénk meg.
ha látható nyoma van, elmehetsz látleletet vetetni.
kérdezd meg, neki hogy esne ha jönne valaki aki 2x akkora mint ő, és minden idegbeteg pillanatában agyonverné, mert neki úgy tetszik. ne a gyerekkel legyen jani, hanem a saját súlycsoportjával
egy gyengébbet megütni szégyen. apád ássa el magát jó mélyre.
mutasd meg neki ezt a kérdést is... nem a középkorban vagyunk. mélységesen szégyelje magát az a szülő, aki minden hülye indokkal kezet emel a gyermekére.
nem fél attól, hogyha felnősz, kamatostól visszakapja???
30N
Nem tudom lényeges-e, de lány vagyok.
Ezt a kérdést inkább nem mutatnám meg neki, mert szerintem ezért is elverne.
14. vagyok
most olvasom az írásom közben született hsz-eket és a kommentjeidet. apukád sajnos más megítélés alá esik, rá mondják, h "verekedős", "agresszív" férfi, apa. ez sajnos nem fog változni, akkor sem, ha te változtatsz a viselkedéseden, mert neki kellene változtatni, nem neked. az lenne a megoldás, ha anyuddal külön költöznétek :_(
Én az anyukákban akik inkább ezt elviselik azt nem értem, hogy miért jobb ezt elviselni, félelemben élni, mint inkább szegényebben ?
Én a szegénységet választanám, de nyugalmat az holt biztos.
Kérdésedre pedig, nem a legjobb módszer. De van hogy a szülőnél is elszakad a húr. Nem tudom miért ver apud, igaz okkal sem kellene, de inkább elkerülni kellene, hogy oda jusson.
Én gyerekkoromban nem szerettem ha rám kiabálnak sem, inkább megcsináltam amit kértek, elvártak, nem is volt gond. Csak itt ott pici. MOst anyukaként néha magam sem tudom, miért nem lehet a gyereknek megcsinánia amit kérek, addig amig szépen kérem. Ilyenkor mire vár, hogy kiabáljak, odacsapjak ?
Nem könnyű nevelni, de ha nálatok a semmiért is verés jár, és anyudnak sem tetszik, akkor nem fenyegetni kellene apukádat, hogy elmentek, azt már nagyon tudja, hogy semmit nem jelent, hanem igenis megtenni és lelépni. INtézkedni kell, utánajárni kell, hogy hogyan tovább, de nekem megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!