Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátnőm megzakk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm megzakkant!

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben viszont a családi problémái miatt (úgy tűnik az öccse kábszerterjesztés miatt pár évre sittre kerül) kész idegroncs, rengeteget kiabál, hisztizik, sír, most meg az lett a mániája hogy én megcsalom. Mellette állok mindenben, tudom hogy ő nem tehet a testvére hülyeségéről, de már kezd eluralkodni rajtam is az idegbaj tőle. Folyton kioktat, flegmázik, feltörte az emailesemet, ellopjodja a telefonomat hogy megnézze as smseimet, stb...

Tegnap bekattant, mert látott valami csajjal (megjegyzem, beképzelte, mert reggeltől késő estig dolgozom, örülök ha hazáig elvergődöm). Nekem esett, és iszonyúan felidegesített, beszólogatott, próbált lealázni, én nem hagytam, végül hatalmas vita lett belőle. A csaj először konyhakéssel akart nekem jönni, kicsavartam a kezéből, aztán kitalálta hogy leönt savval. Ezt már nem vártam meg, elhúztam a SAJÁT lakásomból ÉN, és azóta sem tudok oda bejutni, mert a kisasszony vagy nincs otthon vagy úgy tesz mint ha nem lenne otthon, de nem enged be. Emiatt még a cuccaimhoz se férek hozzá, én hülye nem hoztam kulcsot csak bevágtam magam mögött az ajtót.

Mit tegyek? Rendőrség? Gyilkossági kísérlet miatt akár? (Bár nem akarom hogy ő is börtönbe kerüljön.)

28F

2014. jan. 20. 19:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a rendőrség, vagy egy ilyen problémákhoz értő szakember segítsége kell, az már egyszer biztos.
2014. jan. 20. 19:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki egy levelet. Fogalmazd meg ezt. Az érzéseidet, mindent, ami bánt, hogy mellette állsz. Mielőtt elmész tedd látható helyre a nevével a borítékon. Remélhetőleg leesik neki, hogy nem éri meg elveszteni egy ilyen férfit.
2014. jan. 20. 19:49
 3/20 anonim ***** válasza:
Ő is zakkant mint az öccse , csak másképpen
2014. jan. 20. 19:52
 4/20 anonim ***** válasza:
Dobd ki. De még sok bajod lesz vele...
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs másnak kulcsa?

Hivass lakatost (ha máshogy nem tudsz bejutni), vagy törd be az ajtót, elvégre a tied a lakás, cseréltess zárat, utána meg rakd ki a csajt a p!csába! MOST!

6/20 anonim ***** válasza:

Hivj egy lakatost, hogy szedje szet a zaradat, h bejuss. Potkulcs nincs masnal?

Sajat lakasod, azt csinalsz ott amit akarsz :)

2014. jan. 20. 19:54
 7/20 anonim ***** válasza:
A rendőröket elsőre hanyagold azért, a csaj támadását bizonyítanod is kellene. Milyen ajtó? Milyen zár? Ablakok?
2014. jan. 20. 19:55
 8/20 Költőnő? ***** válasza:

lakatos, mikor nincs otthon és szépen kirakni az ajtó elé a cuccait

ilyen tényleg van???

durva azért

2014. jan. 20. 19:58
 9/20 anonim ***** válasza:

Határozottan és egyértelműen küldd el, és mondd el neki, hogy ha nem megy, akkor jogi lépéseket teszel.

Valóban arról van szó, hogy ő is, az öccse is problémásak (hiszen ugyanabban a családban nőttek fel, és ezek problémák a családból jönnek). Jobb nem lesz, csak rosszabb, szóval legyél határozott, higgadt, ne légy agresszív, manipulatív, egyszerűen csak rakd ki.

2014. jan. 20. 19:58
 10/20 anonim ***** válasza:
Meg mikor mentél ki? Most hol vagy?
2014. jan. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!