Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Az anyukám...

Mit csináljak? Az anyukám megzakkant.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az anyukámat, de néha teljesen kiborít!:( Semmi nem jó neki, csak az amit ő kitalál és ő szeretne. Vettem apukámmal egy nadrágot és belekötött mindenbe, és hogy miért a háta mögött vettük meg.. Már rég óta szükségem volt egy olyan stílusú nadrágra és 5000-árt nem is volt olyan drága. Nincsenek pénzügyi dolgaink, de anyum mindig kuporgat (ami persze nem baj) de néha túlzásba viszi. Az ásványvizes palackokat CSAPVÍZZEL újratöltögeti, hogy ne vegyünk ujjat. Az ő dolgait "isteníti" még másét lenézi. Építeni szeretnénk egy házat, de előtte amit építettünk el kéne adni. 6 szobás ház mégis rengetegért szeretné eladni, már megfordult az agyunkban, hogy nem szeretne elköltözni és azért csinálja ezt. Mit tehetnék?
2012. aug. 27. 10:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
5000-ért, és pénzügyi gondjaink. Elnézést!!
2012. aug. 27. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
lehet,hogy anyukádnak fiatalabb korában voltak anyagi gondjai,ezért viselkedik így. inkább örülnöd kéne, gondolj bele,ha féktelenül költekezne,az jobb lenne? üljetek le,és beszéljetek vele,ez az egyetlen megoldás.
2012. aug. 27. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Én ásványvizet sem vennék soha, mikor folyik a csapból, az 5ezer meg számomra sok egy naciért, szóval nem tudok neked igazat adni. 6 szobás ház, az kisebb kastély, mennyi az a sok, amiért el akarja adni? Mi 3 szobásért kértünk 11 milliót, vitték.
2012. aug. 27. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán féltékeny,mert mondjuk őt nem viszi el az apukád nadrágot vásárolni.És még sorolhatnánk...hát ezért ilyen.

A vizes palackok újratöltögetése meg egyfajta pótcselekvés lehet részéről,tehetetlen,sajnos.

(azért most már ne köss az orrára mindent,hidd el neked sem mondott el bizonyos dolgokat)

Menj előre a saját utadon!

2012. aug. 27. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Te nem igazán tehetsz semmit. Édesapádnak kellene beszélni vele, de azt nem írtad, hogy őt zavarja-e ez a viselkedés. Hány éves vagy ?
2012. aug. 27. 10:40
 6/13 A kérdező kommentje:
14 éves, lány! Igen apát is zavarja, néha néha összekapnak de aztán szeretetben kibékülnek!:) Hát tényleg beszélgetés lesz.... Csakhogy a csapvízben a hormonokat nem tudják kitisztítani, klórral mossák át. Én nem iszok csapvizet.
2012. aug. 27. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Majd lesz idő, hogy megiszod azt is.
2012. aug. 27. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Tudod arra házra és a Te gondtalan életedhez is valahogy össze kellett szedni a pénzt, ezért van édesanyádban benne a kuporgatás ösztöne. Őt is meg lehet érteni.

Régebben én sem ittam meg a csapvizet, csak mióta fizetnem kell a svájci kölcsönt. Azóta nincs bajom vele.:)

2012. aug. 27. 11:25
 9/13 A kérdező kommentje:

Elolvastátok mit írtam?

"Nincsenek pénzügyi gondjaink, de anyum mindig kuporgat (ami persze nem baj) de néha túlzásba viszi."

Semmi hitelünk nincs!!

2012. aug. 27. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Nézd, te beleszülettél a jóba, nem tudod milyen nehéz volt azt összehozni hogy semmi hiteletek ne legyen. Érthető anyukád viselkedése, nem akarja ezt elveszíteni.

Hidd el, lesz idő, mikor a saját lábadra kell állnod, és hormonok ide vagy oda, ha nem lesznek a szülők a hátad mögött, meg fogod inni a csapvizet :))))

2012. aug. 27. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!