Mit csináljak? Az anyukám megzakkant.
Szerintem szimplán féltékeny,mert mondjuk őt nem viszi el az apukád nadrágot vásárolni.És még sorolhatnánk...hát ezért ilyen.
A vizes palackok újratöltögetése meg egyfajta pótcselekvés lehet részéről,tehetetlen,sajnos.
(azért most már ne köss az orrára mindent,hidd el neked sem mondott el bizonyos dolgokat)
Menj előre a saját utadon!
Tudod arra házra és a Te gondtalan életedhez is valahogy össze kellett szedni a pénzt, ezért van édesanyádban benne a kuporgatás ösztöne. Őt is meg lehet érteni.
Régebben én sem ittam meg a csapvizet, csak mióta fizetnem kell a svájci kölcsönt. Azóta nincs bajom vele.:)
Elolvastátok mit írtam?
"Nincsenek pénzügyi gondjaink, de anyum mindig kuporgat (ami persze nem baj) de néha túlzásba viszi."
Semmi hitelünk nincs!!
Nézd, te beleszülettél a jóba, nem tudod milyen nehéz volt azt összehozni hogy semmi hiteletek ne legyen. Érthető anyukád viselkedése, nem akarja ezt elveszíteni.
Hidd el, lesz idő, mikor a saját lábadra kell állnod, és hormonok ide vagy oda, ha nem lesznek a szülők a hátad mögött, meg fogod inni a csapvizet :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!