Megzakkant a macskánk, vagy mi lehet a baj?
Alapjáraton is bizalmatlan, ijedős cica.
Engem választott az érdemtelen gazdája helyett, ide költözött, azóta én gondozom.
Velem jól kijön, sosincs "balhé", még ha rászólok, vagy összecsapom a tenyerem figyelmeztetésképpen, akkor sem támad.
A férjem viszont szabályosan fél tőle.
Nem egyszer volt hogy simogatta a macska fejét, az dorobolt, majd egyszer csak felugrott, beleharapott a férjem kezébe, és utána folyamatosan támadott, harapott, karmolt.
Vagy tízszer megharapta a férjem bokáját, csuklóját, amit ért.
Akkor fejezte be mikor erélyesen rászóltam, el is vonult megsértődve.
Mi a jófene lehet vele ilyenkor? Még az életben nem láttam ilyet.
Ivartalanított lány cica, tehát még csak nem is itt lehet a gond.
Nem, sajnos nem játék.
Játékból csak odakap, szokott néha. Olyankor legfeljebb a nadrágszárunkat kapja el, aztán szalad mint a villám.
Itt véreset harapott, és látszott rajta hogy teljesen el van szállva valahová, sorozatosan támadott.
A férjem meg csak ront a helyzeten, úgy megijedt hogy a macska felé kapott, tehát nem tudom hogy oldjam meg a konfliktust.
A cica végül odament törleszkedni, bocsánatot kérni a férjemtől, tehát érezte hogy ő volt a ludas...
Orvosnál nemrég jártunk, egészséges, így nem értem mi lehet ez a reakció.
Lehet hogy az első válaszolónak van igaza.
Másik macskát nem hozok mellé, mert utálja őket.
Több macskával volt együtt tartva, agybajt kapott tőlük, most is felpofozza rögtön és ráfúj, ha valamelyik az útjába kerül :)
Pont itt a baj hogy a férjem is így áll hozzá :)
Rendes, hálás cica, ez az őrület nem értem hogy honnan jön. Pedig egyébként köztünk alszik minden éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!