Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm megzakkant!
A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben viszont a családi problémái miatt (úgy tűnik az öccse kábszerterjesztés miatt pár évre sittre kerül) kész idegroncs, rengeteget kiabál, hisztizik, sír, most meg az lett a mániája hogy én megcsalom. Mellette állok mindenben, tudom hogy ő nem tehet a testvére hülyeségéről, de már kezd eluralkodni rajtam is az idegbaj tőle. Folyton kioktat, flegmázik, feltörte az emailesemet, ellopjodja a telefonomat hogy megnézze as smseimet, stb...
Tegnap bekattant, mert látott valami csajjal (megjegyzem, beképzelte, mert reggeltől késő estig dolgozom, örülök ha hazáig elvergődöm). Nekem esett, és iszonyúan felidegesített, beszólogatott, próbált lealázni, én nem hagytam, végül hatalmas vita lett belőle. A csaj először konyhakéssel akart nekem jönni, kicsavartam a kezéből, aztán kitalálta hogy leönt savval. Ezt már nem vártam meg, elhúztam a SAJÁT lakásomból ÉN, és azóta sem tudok oda bejutni, mert a kisasszony vagy nincs otthon vagy úgy tesz mint ha nem lenne otthon, de nem enged be. Emiatt még a cuccaimhoz se férek hozzá, én hülye nem hoztam kulcsot csak bevágtam magam mögött az ajtót.
Mit tegyek? Rendőrség? Gyilkossági kísérlet miatt akár? (Bár nem akarom hogy ő is börtönbe kerüljön.)
28F
Nna, itt vagyok:) Elnézést hogy csak most reagálok, de most kerültem csak gép közelébe.
Természetesen eszembe sem jutna ezek után akár egy percig is egy ágyban aludni vagy egy levegőt szívni vele, mert tényleg benn van, hogy olyanja van és kinyiffant. Hogy a savleöntős dolgot mennyire gondolta komolyan azt nem tudom, de a késsel elég elszántan hadonászott.
Igen, tudom hogy valószínűleg a családi háttér miatt ilyenek amilyenek az öccsével (piás apuka, ribi anyuka), ezért is voltam eddig ilyen elnéző a barátnőmmel, de azért az, hogy tegnap este majdnem kinyiffantott, kicsit betett. Ma már 3-szor próbáltam hazamenni, sikertelenül, most itt a műhelyemben tellebellélek, próbálom hívni a nőt telefonon, persze nem veszi fel. Még most egyszer megpróbálok bejutni a lakásba, ha nem megy, betöröm az ajtót, de ez nem állapot, hogy a saját lakásomba nem léphetek be.
Köszönöm az eddigi válaszokat, majd írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!