Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem engedi hogy meghívjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedi hogy meghívjam valamire, vagyis hogy kifizessek valamit helyette, miért?

Figyelt kérdés

Ha meghívom fagyira még azt is maga akarja kifizetni. Ha veszek neki pl. csokit. Azt se nagyon fogadja el. Azt mondja hogy ő rosszul érzi magàt ha költők rà. Màr beszéltem vele de làtszik rajta hogy szarul esik neki ha kifizetem a részét. Nem nagy tételekről van szó. Bolond női logika..

Nem akarom elveszíteni. Nincs valami ötletetek,tanàcsotok?

A vicces az hogy màs nők pedig mindent megvetetnének a pàrjukkal de az enyém semmit :D

23\F

2015. júl. 6. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Olvass el pár kérdést itt és rájössz, hogy sok lány miért lett ilyen karót nyelt. Mikor minden harmadik kérdés, hogy "nektek mennyibe fáj a barátnő tartása egy hónapban?" vagy "minden nő pénzéhes r**anc, mert csak pénzes csávó kell nekik" akkor sok lány nem véletlen válik ennyire mivel érdemeltem ki, majd én kifizettem típussá, mert azt hiszi ez az alap férfi gondolkodás. Hogy ha esetleg kap valamit, akkor azt viszonoznia kell, vagy így, vagy úgy, és egyszerűbb a pénzt odaadni, mint "hálásnak" lenni és tényleg prostituálni magunkat. Az elején én se engedtem sose fizetni helyettem semmit a srácoknak, főleg első randin. Volt aki ezen vérig sértődött. Aztán szépen lassan elkezdtem lazítani a hozzáállásomon. Most sikerült belőni az egyszer ő, egyszer én "fizetési" formára, és így mindenki boldog.

25N

2015. júl. 7. 07:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt egyáltalán túl bonyolítani. Meghívod egy fagyira és ha erősködik megmondod neki, hogy legközelebb ő fizet. Így még az is lehet, hogy neki fog eszébe jutni legközelebb valami program. Az élet egyszerű, csak rugalmasnak kell lenni.
2015. júl. 7. 07:52
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Semmi gond nincs ezzel a felfogassal. Az en csajom is ilyen volt, mindenki fizette a maga fogyasztasat akarhova mentunk.

El is vettem felesegul :)

Nagy valoszinuseggel igy neveltek, en is igy fogom nevelni a lanyom.

2015. júl. 7. 08:21
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Hülye felfogás ez férfitól is, nőtől is.

Sokszor hívtuk már meg a barátaimmal is egymást erre-arra (nem nagy összegekre kell itt gondolni: kávé, üdítő, egy fagyi, egy ital), mikor kinek jutott éppen eszébe.

Persze GYK-s felfogás szerint akkor mi biztos ezzel akartuk megvenni egymást "Haver, meghívlak egy kávéra, mostantól az enyém vagy" :D

De tényleg sokan vannak, akik szinte bele vannak betegedve, ha véletlenül valamelyikük egy forinttal is többet fizet. Szerintem szánalmas, na, de mindegy.

Ha csak ez a probléma köztetek, akkor nincs probléma.

2015. júl. 7. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

Azért mert azt gondolja, így tartozik valamivel le lesz kötelezve.

Ez egy idegesítő, hülye viselkdedés, mivel megoldható lenne úgy is, hogy egyszer az egyik fizet, másszor a másik. Gesztusok, kedvességek.

Valóban vannak olyan nők, akik mindenre meghívatják magukat, ezek ribik.

De ez meg a másik véglet, ami teljesen kínos már.

A középutat kellene megtalálni.

Az én csajom jelenleg ilyen (semmire nem engedi meghívni magát), pedig már egy jó ideje ismerem és így tapasztalat alapján azt mondom, hogy ez egyáltalán nem jó jel!

Szóval a te esetedben is lehet arról szó, hogy nem tud feltételezni önzetlen ajándékot, és mivel mindenki magából indul ki, valószínűleg ő sem lepne meg soha önzetlenül, magától valamivel. Ez az én tapasztalatom.

2015. júl. 7. 10:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aválaszokat :)
2015. júl. 8. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Igaza van a 15-ös válaszolónak, aki nem tud feltételezni valakitől önzetlen ajándékot, az maga sem önzetlen ember. A 13-as válaszoló lányát meg előre is sajnálom, ha nekem lesz gyerekem, biztos nem fogom sivár lelkűnek nevelni.
2015. júl. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!