Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghívjam a barátomat (akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívjam a barátomat (akivel 3 hónapja járunk) a testvérem ballagására?

Figyelt kérdés
Megsértődne, ha nem tenném? Vagy ez ilyen alap dolog, hogy meg kell? Végülis nem az én ballagásom, a tesómé... meg féltem őt a nagy családunktól:) csak anyukám kérdezte, hogy meg akarom-e hívni, de nem tudom.
2009. máj. 25. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem még korai.
2009. máj. 25. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kötelező...családnak bemutattad már? már így szűkebb körben(szülőknek)..mert ha még az sem volt meg, akkor nem biztos h egyszerre rá kellene zúdítani az egész felmenő meg oldalági rokonságot:) ja, meg azért az is nyomhat a latba, hogy mennyi idősek is vagytok?!
2009. máj. 25. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapja járok a barátommal, de nem hívom meg a ballagásomra, mert kellemetlen lenne a helyzet a család kérdései stb. Lelkiszemeim előtt látom, ahogy nagyszülők, dédszülők kérdezik: mennyire komoly a kapcsolat? XD

15/L

2009. máj. 25. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

jaj tudom h.nem illik ide bekerdezni de ha az meg korai akkor az is h.en a sajatomra hivjam meg,mi is 3 honapja jarunk.

a kerdezonek: szerintem nem sertodne meg de ahogy te erzed azt csinald

ui:bocsi megegyszer

2009. máj. 25. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
az elozo kerdes volt,s nalunk a csaladi ismi mar megvolt
2009. máj. 25. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
én 18 vagyok, ő 12 évvel öregebb:P még a szüleimnek sem mutattam be, de ismerik őt látásból hallásból. akkor szerintem ezt a ballagást kihagyja. majd jön (jobb esetben) az enyémre, jövőre:) köszi az eddigi válaszokat!
2009. máj. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!