Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a Barátom a gimis ballagásom utáni családi ebédre?
Másfél hónapja vagyunk együtt, magára a ballagásra már meghívtam, arra szívesen eljön, azt mondta. :) Viszont nem tudom, hogy mit szólna, ha így 'bedobnám a mély vízbe'.... :D :S Szerintetek?
Ő: 20/f, én: 18/l
Elöbb-utóbb meg kell ismernie a családod.
Még mindig jobb így, mint egy temetésen. :-S
Azért neveket, rokoni kapcsolatokat (ki kinek az unokatestvére, nagymamája, stb.) előre vázold fel neki, az sokat segít. (nekem legalábbis jó volt, hogy tudtam, hogy ki kicsoda, és ne kérdezzek rá senkinél mondjuk olyanra, hogy hol a felesége, ha mondjuk elvált...)
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Azt hiszem, hogy el fogom hívni, mert nagyon szeretném, ha eljönne... =) Viszont félek, hogy csak azért mondaná, hogy eljön, hogy ne bántson meg, és nem azért, mert lenne kedve hozzá... Nem tudom. Lehet, hogy túlparázom! :D
16:09---> Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! =)
szerintem most az érettségi fontosabb mindennél.
20F
én is elhivnám... de csak ha jófejek a szüleim és legalább ők ismerik...másképp nem biztos, hiszen még csak másfél hónapos a dolog:)
Sok sikert az érettségihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!