Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meghódítani egy népszerű srácot?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban,eléggé népszerű,sok lány veszi körül,és sokakkal flörtöl is,gondolom minden 2.lányt megkaphatná,ha akarná.Viszont nincs barátnője,ez nem tuti,de majdnem biztos:)Hogyan lehetne egy ilyen srácot meghódítani,úgy hogy tényleg belém szeressen,és ne csak egy legyek neki a sok buta liba közül??
2010. márc. 3. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle
2010. márc. 3. 18:00
 2/9 nielindi ***** válasza:
hát ne legyél buta liba.
2010. márc. 3. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
lepd meg egy ferrari californiával...
2010. márc. 3. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
mióta dolga a csajoknak hogy meghódítsanak vkit?
2010. márc. 3. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
nem fogsz jól járni vele, szarrá fog csalni, hagyd inkább.
2010. márc. 3. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:

sztem a jelen szituban elkerülhetetlen, h egy liba legyél a sok közül... bocsi, de így látom.

keress inkább egy normális srácot, aki nem akar felvágni veled és átvágni téged.

különben leírás alapján nagyon is úgy tűnik,h te egy liba posztra pályázol.

2010. márc. 3. 18:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát pedig pont hogy nem.Nem akarok buta liba lenni,és nem is vagyok az.Pont ezért vagyok rá kíváncsi,hogy hogyan lehetne úgy "meghódítani",hogy nem kirakom a mellem,meg hasonlók....szóval értitek:)

2010. márc. 3. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Miert nem elegszel meg egy kevesbe nepszerubb pasival?szerintem nem jarnal ezzel jol,elobb utobb kihasznalna, ne vedd sertesnek, de az ilyen pasiknak csak hulye libak kellenek,hidd el
2010. márc. 3. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem b*zi, csatolj fel egy segédeszközt, és kezdj el gyúrni
2010. márc. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!