Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú/férfi ilyen? De most őszintén! 19L
A szituáció:
Kapcsolatban éltek évek óta.
Rátok mászik egy csaj, akik bejön nektek, és nagyon vonzódtok hozzá szexuálisan.
Mit csináltok?
A barátnőm azt mondta, ilyenkor a pasik agya elborul és nem dobják le magukról a csajt, sőt.
Ezt most komoly? Ennyire nincs a pasikban akarat?
Mennek a farkuk után és kész? Ennyi elég?
A barátom elég flörtölgetős, akkor azon rettegjek, hogy mikor 'kapja el' valaki?
/Gondolom vannak kivételek, legalábbis remélem. Tőlük egyúttal elnézést is kérnék./
Nem, nem minden pasi ilyen... sőt, mondok durvábbat, olyan is van, aki nem kezd el flörtölgetni, ha van barátnője :D
Szerintem hülyeség amit a barátnőd állít, a pasikat alacsonyítja le vele, a hűség pedig döntés kérdése.
Egy pasi sem fog hipnózisba kerülni, ha rámászik egy csaj..attól még, hogy kanos és áll a farka, ellen tud állni, akaraterő, szeretet, tisztelet és elkötelezettség kérdése csupán.
Szerintem ez a te barátnőd eléggé rossz véleménnyel van a férfiakról.
Ha szeretek valkit és amúgy minden rendben van köztünk akkor a világ legjobb nőjét is elküldeném.
31F
a legtöbb átlagos férfi lehet, hogy "ilyen", DE MIND?!
Ugye, ezt te sem gondolod komolyan 19 éves kislány? xd
Nem, nem minden férfi ilyen, kérlek ne általánosíts, míg nem próbáltad mindet.
25/F
Barátodtól meg félhetsz, igen...de a te dolgod;)
Ha ráparáztatod a srácot- ergo belehajszolod-, tuti félre fog menni.
Enélkül csak 75%.
De úgyse bírod ki, hogy ne kergesd az őrületbe.
Voltam én is 19. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!