Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves férfi lehet őszintén (nem pedo) szerelmes egy majdnem 14 éves lányba?
Tegyük fel, hogy nem ismerik egymást, épphogy köszönőviszonyban vannak. A férfi érett, a lány érett. Hasonló érdeklődési kör. Talán a mentalitás is hasonló.
Érett alatt azt kell érteni, hogy fontosabb dolgok érdeklik a lányt, mint a korosztályában az átlag embereket.
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e ilyen emberek a mai világban, és, ha igen, lehetséges-e, hogy köztük kialakuljon egy komoly kapcsolat.
a srác a politikát és atomfizikát szeretné megbeszélni a szociális háló tükrében.
nem inkább forró, éretlen puncira vágysz te aberrált?
Ezt te, a 13 éves írtad ki, ugye?
MINDEN tini azt képzeli, hogy érettebb a korosztályánál, és PONT ebből látszik, hogy még véletlenül sem az. Ha az lenne, belátná, hogy gyerek és még rengeteget kell érnie, tanulnia, tapasztalnia és nem hinné, hogy előbb jár, mint a többiek. ;)
És nem, nem lehetséges. Még ha valami hasonlót is érezne magában, akkor egy érett, normális 20 éves rosszul érezné magát még a gondolattól is, és elfojtaná, nem hagyná, hogy több legyen belőle. Főleg mivel tudná, hogy törvényileg büntetendő, hogy egy 14 éven alulival kezdjen.
Érdekes. Mit gondoltok, mi kell ahhoz, hogy egy ember érett legyen? Mert furcsállom... a "mai fiatalokat". Olyan tekintetből, hogy korosztályon belül az az "érett" aki minél több férfival létesített szexuális kapcsolatot. Nekem ez (bocsi a megfogalmazásért) hányás.
De amin a leginkább csodálkozni lehet (sajnos) manapság az az, hogy igenis léteznek olyan lányok, akikhez nem kell lealacsonyodni, mert elérik agyban azt a szintet.
Ó, te lennél a 20 éves "férfi"? A fogalmazásod alapján megesküdtem volna, hogy a 13 éves kislány írta ki...
Na ezek alapján... a te szintedhez nem nehéz "felnőni". Borzasztó gyerekesen írsz.
És nem, nem a szexuális tapasztalattól lesz valaki érett.
Drágák vagytok, hogy ki akarjátok találni, melyik is vagyok én :)
Próbáltam egyertelműen úgy fogalmazni, hogy ez kiderüljön, de sajnos nem sikerült: ez egy fiktív szituáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!