Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú/férfi ilyen? De most őszintén! 19L
A szituáció:
Kapcsolatban éltek évek óta.
Rátok mászik egy csaj, akik bejön nektek, és nagyon vonzódtok hozzá szexuálisan.
Mit csináltok?
A barátnőm azt mondta, ilyenkor a pasik agya elborul és nem dobják le magukról a csajt, sőt.
Ezt most komoly? Ennyire nincs a pasikban akarat?
Mennek a farkuk után és kész? Ennyi elég?
A barátom elég flörtölgetős, akkor azon rettegjek, hogy mikor 'kapja el' valaki?
/Gondolom vannak kivételek, legalábbis remélem. Tőlük egyúttal elnézést is kérnék./
Az ösztön mindenkiben benne van, de van akit csak addig az egy személyig hatja. És annál letáborozik.
Hidd el h van aki képes tartóztatni magát-
19 évesen még lehet, hogy a legtöbb pasi ilyen. Amíg nem gondolja komolyan, nem érzi, nem gondolja át, hogy az éppen küszöbön álló kis izgalmas kaland egy számára vonzó, újdonsságot hozó nővel nagyobb kockázattal jár, mintha ezt elutasítja, addig valószínűleg sokan meglépnék ezt, bár nyilván nem mindenki. Ez eléggé függ attól is, hogy mennyire hűséges, éppen mennyire szerelmes, hogy érzi magát a kapcsolatban. Ha alapból nincs igénye ilyesmire, akkor akárhogy is nézzük, legyen 15 vagy 55 éves, nem fog semmit sem csinálni ilyen helyzetben, max lesz egy nem kívánt merevedése, de higgadtan közli a nővel, hogy van párja, és szépen hagyja őt békén.
Nőként én ezt csináltam eddig mindig, mikor jött a "csábítás", biztos vagyok benne, hogy ez férfiak körében is inkább személyiségüktől függ, az adott élethelyzetüktől, és nem attól, hogy férfiak és "az agyuk helyén is gechi van"...
# 3 Túl barátságos a lányokkal. Ami néha zavar is.
Szóval akkor írjátok le, hogy ti mit tennétek, hátha 'megvilágosodom'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!