Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek számít hogy mennyit keres egy férfi/párotok? Öszintén!? A páromnak elhihetem hogy nem zavarja, hogy nem keresek olyan jól?
Ha csak az anyagiakat nézzük, akkor nem az a kérdés (nekem), hogy mennyit keres, hanem az, mit tesz meg azért, hogy jó munkája legyen. Ez alatt azt értem, hogy 1. az érdeklődési körének és képességeinek megfelelő munkát végez-e, vagy lustaságból beéri rosszabbal is
2. képzi-e magát azért folyamatosan, hogy minél jobb munkát végezzen (amiért valszeg egy idő után a jövedelme is magasabb lesz)
Természetesen legális foglalkozásokra gondolok, egy maffiózó akkor se kéne, ha a WC-csésze is színaranyból van a kastélyában.
Nem. A párom keresett egész jól, volt munkanélküli, mostkb. minimálbért hoz haza, de ha majd én keresek, valószínűleg kilép, mert elmegy rá a napja és kevés pénzt hoz. Remélem, majd keres azért valamit valamikor, de úgy ennyi. Nem ambíciózus kicsit sem. Én elvben igen, de pénzkeresésben én sem vagyok jó, de már látom, mit kell tennem, hogy ez megváltozzon. Viszont amikor mélyen voltam, nem kötött belém, eltartani speciel nem tartott el, mert több volt az örökségem, mint a jó fizuja.
Ilyen is van.
Ha pedig mesés fizum vagy alacsony igényem lenne, felőlem akár ne is keressen semmit, csak segítsen mindenfélében, s persze használja az agyát vagy képességeit valamire...
Azt hiszem, elég speckó a hozzáállásom, de ez van.
nagyon fontos. nemi szerepek elavultsága ide vagy oda, a férfi a biztonságnyújtó, aki elsősorban megteremti az egzisztenciát a családjának.
22L
nekem nem. semennyit se keres.
az a baj, hogy érthetően rossz kedve is van tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!