A közös életért egy férfi le tud mondani az alkoholrol és a cigirol?
Hát buliba miért ne inna? A hétközi sörről szerintem simán le tud mondani ,a cigiről már nem hiszem.
De ezek miért zavarnak annyira?
Hát... ne erre tegyél fel mindent.
Attól is függ, mennyire akarja, milyen szinten függő, mennyire van meg a belső motivációja, tehát sok mindentől.
Viszont azt én nem is várnám el senkitől, hogy ne ihasson meg néha otthon egy-két sört, vagy ne iszogathasson kicsit a hétvégi bulin. A mérték a lényeg.
Nem valószínű, de nem is elképzelhetetlen. Mikor terhes lettem, a férjem abbahagyta az ivást és a cigizést. Nem én kértem rá, csak úgy egyik napról a másikra egyszer csak már nem csinálta. Így konkrétan sose beszéltünk róla, de nekem nagyon jól esett. Ennek már 20 éve, de azóta se vett se italt se cigit a kezébe.
Szóval mint mondtam, nem lehetetlen, de azért ne nagyon számíts rá.
A közös életért megváltozni nem mindig tartós, akkor fog valami új életmódot kiéíteni, ha ő maga maga miatt akarja.
Amúgy nem igazán értem, hogy buliban 1-2 pia miért gáz? Sőt, 1-1 nehéz hétköznap is simán belefér egy jó hideg sör vagy finom pohár rosé.
A közös életbe inkább az nem fér bele hogy meg akarjuk változtatni a másikat erőszakkal meg ultimátumokkal. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!